3 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

3 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonçları için artık sona gelindi. Heyecanlı bekleyiş saat 21:30'da yapılacak canlı çekilişle son bulacak. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ile birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşacak. Kazanan numaralar Milli Piyango Online sitesinde yayınlanacak. Peki Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

3 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango ve Sisal Şans tarafından yayınlanacak. Kazanan numaraların Milli Piyango'nun Youtube sayfasında canlı olarak açıklanacağı çekilişle birlikye şans oyunu oynayan vatandaşlar Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını araştırmaya başlayacak.

3 TEMMUZ SAYISAL LOTO SONUÇLARI

En sık tercih edilen şans oyunları arasında yer alan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları şans oyunu tutkunları tarafından merakla bekleniyor. 3 Temmuz tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 21:30'da noter huzurunda gerçekleşecek.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 3 Temmuz Sayısal Loto sonuç sayfası

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

3 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? - Resim : 2

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Sen seç

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına ve bilet sorgulama ekranına millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango Online mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

3 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 3 temmuz sayısal loto çekilişi çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.