3 Temmuz FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var?

3 Temmuz FOX TV yayın akışı! Televizyon ekranlarında yayınlanan dizi ve programların günlük yayın akışlarında takibi, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bugün hangi diziler var? Sorusunun cevabı haberimizde...

Bugün hangi diziler var? Yeni dizilerin yayın hayatına merhaba demesi, alışılmış tarihlerin dışına çıkıyor. Vatandaşlar kanalların yayın akışlarını merakla takip ediyor. Bugün hangi diziler var? Sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

08:45

Çalar Saat Canlı

10:45

Bir Aile Hikayesi

13:45

Her Yerde Sen

16:30

Yaparsın Aşkım

19.00

FOX Ana Haber Canlı

20.00

Yaparsın Aşkım

00:15

Her Yerde Sen

 

FOX TV HAKKINDA

24 Şubat 2007 tarihinde News Corporation şirketinin sahibi Rupert Murdoch tarafından kurulan Fox TV, Türkiye’de de yayın yapmakta olan bir televizyon kanalıdır.

İhlas Holding’in yayın kuruluşlarından biri olan TGRT’nin yayın ve isim haklarını devretmesi ile yayıncılık hayatına başlayan kanalık dili Türkçe’dir. 2013 yılı itibariyle ‘’Ailemizin Ekran’’ sloganı ile hedef kitlesine seslenen Fox Tv’nin genel merkezi Zeytinburnu’da yer almaktadır.

Tüm türkiye’de normal anten üzerinden izlenebilmekte olan kanalın kardeş kanalları Fox Life, Fox Crime ve Fox Sports gibi uzantılara sahiptir.

Teledünya üzerinde 29. Kanal tarafından gösterilmekte olan Fox’un 16:9 resim formatı ile yayınlanmakta olduğu bilinmektedir. Kanalın eski adı TGRT’dir.

3 Temmuz FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? ile ilgili etiketler Fox TV 3 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.