3 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı?

3 Ocak kar tatili var mı? Soğuk havanın etkisini arttırması ile birlikte kar yağışı ülkeye giriş yapıyor. Özellikle Doğu Anadolu ve İç Anadolu'da etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında okullar tatil edildi mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Valiler ve öğrenciler kar tatili son dakika haberlerini araştırmaya başladı. İşte 3 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

3 Ocak kar tatili var mı? Özellikle Doğu Anadolu ve İç Anadolu'da etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında okullar tatil edildi mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Valiler ve öğrenciler kar tatili son dakika haberlerini araştırmaya başladı. Soğuk havanın etkisini arttırması ile birlikte kar yağışı ülkeye giriş yapıyor. İşte 3 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

AFYON’DA OKULLAR TATİL Mİ?

2 Ocak’ta okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

AFYON HAVA DURUMU

AfyonKarahisar’da havanın 2°C, parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı olması bekleniliyor.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Muğla, Antalya, Amasya, Tokat, Ağrı, Iğdır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde İç Anadolu'nun güney ve doğusu ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nu güneyi, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tokat, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI; Rüzgarın; Marmara ile Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

3 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? ile ilgili etiketler 3 Ocak Kar tatili Meteoroloji kar tatili var mı 3 ocak kar tatili var mı hangi iller tatil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.