3 Nisan - 9 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Haftaya Ayın Başak burcundaki seyri ile başlıyoruz. İster istemez detaycı, huysuz biraz da huzursuz bir içsel dürtüsellik etkisi altında kalabileceğiz. Ama dağınık işlerimizi toparlamak, organize etmek, temizlemek, düzenlemek için ugun bir enerji.  Zaman zaman aklımız ve kalbimiz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğiz.

3-9 Nisan Haftası

İyi haftalar sevgili okurlar;

Haftaya Ayın Başak burcundaki seyri ile başlıyoruz. İster istemez detaycı, huysuz biraz da huzursuz bir içsel dürtüsellik etkisi altında kalabileceğiz. Ama dağınık işlerimizi toparlamak, organize etmek, temizlemek, düzenlemek için ugun bir enerji.  Zaman zaman aklımız ve kalbimiz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğiz.

3 Nisan - 9 Nisan Haftalık Burç YorumlarıGüneş Chiron kavuşumlu bir hafta. Ve bu  kavuşuma ilaveten; Jüpiter, Vesta, Eris, Merkür, Kad şeklinde yelpaze gibi  peşinden sıralanmış durumda. Kad'ın ötesi de Juno, Uranüs, Venüs kavuşumuyla devam etmekte. Baya bir boncuk gibi dizilmiş durumdalar  :) Haftanın ilk anında da yer alan bu önemli dizilimler bize ne ifade ediyor diye bakacak olursak. Bazı derin yaralarımızın, bir takım olaylar, ya da tamamen duygusal etkilerle büyüyerek, gözümüze daha görünür hale gelebilmesi ve bizi mental ve ruhsal anlamda sıkışmışlık hissine sokması olası gözüküyor. Yaralarımızı kaşıyacak, bazı dönüşümlerin yaşanması, bazı engellerin aşılması için sistem zaman zaman bunu yapar. Kendimizi adadığımız alanları sorgulayacağız. Genel anlamda enerjinin biraz ben merkezci çalıştığı bir etki de hakim olduğu için olan biteni belki de kendimize haksızlık olarak görme eğilimimiz de artacak. Ama bir şekilde çözümsüz kalınan noktalarda koparıcı ve ayrıcı bir etkisi olacak. Bu ardımızda bırakacağımız bir insan olabileceği gibi, artık bize fayda getirmediğini farkettiğimiz bir düşünce, fikir, alışkanlık ve ya davranış da olabilir. Yaranın kaynağı her neyse bunu doğru görmek adına, egodan biraz sıyrılıp izlemek şeklinde değerlendirilmesi gereken bir süreç. Bizi derinden etkileyen acıdan çok, nedene ve yapılabileceklere odaklanarak şifa bulmanızı diliyorum. Çünkü süreç bu şekilde şifaya dönüşebilecek. Olan biten aslında hep içimizde çözemediklerimiz üzerinden hayatlarımıza deneyim olarak gelir. Mesele orada yatan gerçek nedeni görmektir. Alınamamıs bir ders vadır ve ders sen anlayana kadar devam edecektir.

 Boğa burcundaki  Juno, Uranüs, Venüs kavuşumumuz da devam etmekte. Uranüs burada ani beklenmedik ilişkiler getirebileceği gibi, ilişkiye dair ani bir aydınlanma, göremediğini görme hali de verebilir. Tabi en kaba haliyle süpriz birliktelikler, evlilikler, iş anlaşmaları, süpriz finansal gündemler olarak yorumlarız bu görünümü. Temelde yatan ise güvenlik, sağlamlık, huzur ve keyif alınan bir birliktelik isteğidir. Uranüs'le gelen Uranüs ile gider diye klişe bir yorum olsa da, Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda ve Juno da oradayken, çoğunluk için olumlu çalışacağını umuyorum. Uranüsün ilişkiler adına getireceği aydınlanma o an için olumsuz sonuçlar doğuracak olsa da, büyük resimde kişinin hayrına olacaktır. Kad da oradayken, hayat yolundaki kadersel olayları getirecektir.  Örneğin üçüncü bir kişinin etkisi varsa, ki Lilith Aslan-Juno karesi de varken bu da mümkün, bir dişil ve rahatsız edici enerji varlığı olabilir,  bunu öğrenmek sağlıksız bir yapıyı bitirmenize vesiledir aslında o an sizi üzse de, size krizli olaylar yaşatsa da...

3 Nisan - 9 Nisan Haftalık Burç Yorumları - Resim : 2 Merkür Plüton da kare görünümdeyken iletişimde dengeli alanda kalmak güçleşebilir. Bir taraf diğer tarafa fikirlerini dayatabilir, karşı tarafın düşüncelerini görmeyi reddedebilir, baskı, manipülasyon yapabilir hatta uslubunda despotlaşabilir. Bu da ipleri koparıcı bir etki verebilir. Özellikle öncü burçların ( Koç, Terazi, Oğlak, Yengeç ) son günlerinde doğanlar bunu daha yoğun hissedebilir, maruz da kalabilirler. Pazatesi günü Ay Merkür 135'liği de hakim olacağı için iletişim krizlerine dikkat etmeliyiz.

 Venüs'ün Uranüs birlikteliği, Mars yarım karesi finansal adımlar adına da dikkatli olmaya devam etmemiz gerektiğini gösteriyor.

 Pazartesi akşam saatlerinde Merkür burç değiştirerek aceleci, telaşlı, egolu, fevri, hızlı anlayan, hızlı kararlar alan Koç burcundaki enerjiden daha sakin, sağlam adımlar planlayan, daha maddeye odaklı, keyif, konfor ve güven oluşturmak isteyecek olan Boğa burcu enerjisine giriyor. Ve gökyüzünde toprak elementi de artmaya başlıyor giderek. Daha elle tutulur, uzun vadeli planlar yapmak için uygun zamanlar. Boğa  burcu Venüs tarafından yönetilir, üretmek, para kazanmak, sanat ve öz değerle ilişkilidir. Tüm bunlar düşünce yapımızda  ve planlarımızda daha fazla yer buluyor olacak.

 Mars Satürn trinesi devam ederken ihtiyaçlarımız, güvenliğimizle ilgili gündemlerimiz, adımlarımız da devam edecektir. Ve haritalarımızda denk geldiği ev konularında eylemselliğimizi sağlam yapılarla desteklemeye devam edecektir.

3 Nisan - 9 Nisan Haftalık Burç Yorumları - Resim : 3 Salı günü itibariyle oluşmaya başlayan bir diğer kombinasyon ise Merkür 'ün KAD'a doğru ilerlemesi ve bir yanda Satürn, diğer yanda ise Mars ile olumlu açı yapacak olması. Bu bize bir takım kadersel kararlar almamız ve bu kararlarla ilgili başlangıçlar yapmamız adına bir dürtü verebilir. Atacağımız adımlar  uzun ömürlü ve sağlam olacaktır. Karar alabilme mekanizmamız burada bizlere katalizör olacaktır bir nevi. Bunu uzun süredir düşünüp son kararı verememiş olmak gibi de düşünebilirsiniz. İşte o son kararlar eylemlerinize yön verecek bu hafta...

 Salı günü öğlene kadar olan zaman dilimi ilişkiler adına da olumlu gözüküyor Ayın olumlu açılarının etkisindeyiz. Finansal olarak da iyi diyebiliriz bu vakit için. Yalnız kandırılmamak ve koşulları doğru okuyabilmek gerekecek çünkü Neptün kontağı da olacak. Akşam saatleri ise bir tık gergin geçebilir.

 Çarşamba günü Ay Teraziye geçerken ikili ilişkiler, ortaklıklar, hukuki bir takım süreçler ön plana çıkabilir. Duygusal olarak dürtüsel, gergin ve biraz da beslenemediğimiz bir gün. Öğle saatleri itibariyle mantık ve duygu dengemizi de korumamız güçleşebilir. İlişkiler adına, finansal konular adına gergin bir enerji çalıştıracak gibi gözüküyor çarşam öğleden sonra dikkat etmek gerekir. Akşam saatlerinde ise durumları, tepkileri abartma eğilimi verebilir; aşırı yeme, aşırı para harcama gibi etkiler de alabiliriz andaki enerjiden. Dolunayın da etkisindeyiz artık zaten; sakin kalınması gereken anlardayız ...

 Ve Perşembe  Terazi dolunayının gerçekleşeceği gün. Dolunaylar genel anlamda gergin bir enerji taşır, çünkü eril ve dişil karşı karşıya yer alırlar gökte. Farkındalıkların, sonlanmaların, çözümlenmelerin zamanlarıdır. Öncelikle dingin geçirilmeli ve önemli işler ötelenmeli, bugüne denk getirilmemelidir bunu hatırlatarak başlamak istiyorum. Dolunay Terazi burcunda dolayısıla ana tema ilişkilerle ilgili tamamlanmalar, çözülümler olacak. Jupiter ve Chiron kavuşumuyla da bazı yaraları görünür kılmak için kurcalayacak gibi gözüküyor. Merkür'ün Mars ile olumlu açısı da bazı konuları konuşmak için cesaretlendirecek.  Evet kadersel bazı konuşmalar yapılacak ve bazı ilişkilerde koparıcı etkisi de olabilecek. Ama bazılarımız için ise romantik ve yaratıcı anlar da vaad ediyor olacak. Detaylı bilgiyi Dolunay yazımdan okuyabilirsiniz. Burçlara olan tek tek erkisine de aşağıda değineceğim. Akşam saatlerinde aktifleşen Ay Venüs 150 liği ilişkilerde sıkıntı verebilir. Yatırımlar adına da dikkatli olunması gereken saatler. Gelir gider dengesine dikkat etmek gerekiyor.

 Cuma sabah saatleri kendimizi ifade etmede güçlük çekebileceğimiz bir enerji var her ne kadar Mars ile olumlu açıda olsa da... Ay sabah saatlerinde Akrep seyrine başlıyor; pek huzurlu olduğu bir burçta değil ancak açıları günü toparlayacak gibi gözüküyor. Bugün aklınıza düşenler, önünüze gelen fikirlerde kadersel izler var. Kiminle konuştuğunuzu ne konuştuğunuzu önemseyin, aklınızdan akan düşünceleri önemseyin. Bu gün ve yarın doğacak olan çocuklar sanatsal yeteneklerle bezenmiş olacaklar. Dolayısıyla bu enerji varken sizler de değerlendirebilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde günün enerjisi hem ilişkiler hem finans piyasaları adına rahatlatıcı etkide. Bir takım köklü başlangıçlar için uygun. Devlet dairelerine yapılacak müracaatlar için de uygun. Alınan kararların eyleme geçeceği gün bazılarımız için.


Cumartesi ise, ilişkiler adına biraz anlaşılmazlık, dürtüsel tavırlar, birbirini görememe enerjisi verebilecek. İlişikelerimizde iletişim dilimizde özenli olmaya dikkat etmekte fayda var. Ay Uranüs karşıtlığı bizi biraz gitgelli bir enerjiye alabilir. Fikirlerimiz çabuk değişebilir, bulunduğummuz ortamdan çabuk sıkılabiliriz. Bazı işleri, ilişkileri, anlaşmaları aniden kafamızda fesh edebiliriz. Spor, yürüyüş gündüz saatlerinde iyi gelecektir. Akşam saatleri Ay Venüs de karşıt açıya geliyor olacak. İlişkilerde kriz verebilir, yine akşam saatlerinde aceleci tavırlara, sakarlıklara dikkat edelim. Sanatsal etkinliklerle değerlendirmekte fayda var haftasonunu. İlişkilerimizi güçlendirici, romantik sonuçları da olabilir olan bitenin. Belki bir kısmınız ufak seyahatlere çıkacaksınız bu haftasonu. Pazar günü sorumluluklar üzerimizde baskı hissi yaratabilir, içsel dengemizi kurmamız zorlaşabilir. Gün boyu ilişkilerde temkinli olmakta da fayda var. Akşam üstü Ay Yay burcuna geçecek daha eğlenceli bir enerji yansıtıyor olacak. İçsel gücümüzün arayışında olacağız, derinleşeceğiz, yaratıcılığımız da artacak. Bunlara yönelmek anlamlı olacak açıkcası diğer açılar biraz sert çünkü. Venüs de Satürne kare atmaya doğru ilerliyor. Başlayacak olan diğer haftada ilişkiler adına, finansal gündemler adına kısıtlayıcı etkiler alıyor olacağız.

3 Nisan - 9 Nisan Haftalık Burç Yorumları - Resim : 4Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçecek ve 12 Hazirana kadar sizi üretim yaptığınız alanlar, maddi gelirleriniz ve özdeğeriniz gibi konularda yoğunlaştıracak. Bu konuları irdeleyeceksiniz ve yeni fikirler, projeler geliştirebileceksiniz. Bu hafta alacağınız kararları eyleme geçirmek isteği duyacaksınız çünkü kadersel bir çekim içindesiniz. Dolunay yükselen Koçları ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bir takım kararlara yönlendirebilir. Bazı Derin yaralarınızı, kendinizi adadığınız ideallerinizi sorguladığınız bu süreç, sizleri bazı kopuşlara, sonlanmalara götürebilir. Bir takım sorunlar gün yüzüne çıkarken, tepkilerinizde abartıdan ve acil kararlardan kaçının. Sağlıksız yapıların eleneceği bu dönemin sonunda büyük bir farkındalık yaşamanız olası.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; Merkür  pazartesi burcunuza geçiyor ve 12 Haziran'a kadar burada kalacak. Fikirlerinizle, projelerinizle, konuştuklarınızla daha ön planda olduğunuz, iletişiminizin hayatlarınızda daha yoğun yer kaplayacağı bir süreç. Kendinizi daha rahat ve açık ifade edebileceksiniz bu dönem boyunca. Bu hafta hayatınızla, isteklerinizle ilgili kararlar almanız ve harekete geçmeniz olası. Bir seyahat, finansal bir yatırım, yeni bir eğitim olabilir bu. Bu hafta biraz huzursuz hissetmeniz, zihnen çok sorgulamalara girmeniz, ve bazı derin yaralarınızla yüzleşmeniz mümkün. Dolunayı iş, hizmet ve sağlığınızı da ilgilendiren bir alandan karşılıyorsunuz. Bu nedenle tedbirli olun. Böbrekler, idrar yolları, omurganın bel kısmı hassaslaşabilir. Ağır kaldırmayın örneğin ve ayaklarınızı üşütmeyin. Mental yoğunluğunuz sebepli baş agrıları, uyku düzensizlikleri de yaşayabilirsiniz. Zihninizi dinginleştirici çalışmalar faydalı olacaktır. Su içmeyi ihmal etmeyin. Yine çalışma arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız, günlük rutinlerinizle ilgili gündemler de söz konusu olabilir.

 İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçerek 12 Haziran'a kadar 12. evinizde seyredecek. Bu sizin iletişimde daha içe dönük bir yapıda olmanıza, iç sesinizin daha aktif olmasına sebep olacak. Fikirlerinizi, görüşlerinizi uluorta sergilemeyi tercih etmeyeceksiniz. Sessiz ve derinden ilerleyeceksiniz :) Hayatlarınızda önemli adımlar atma sürecindesiniz bazılarınız için finansal adımlar olaiblecek bu.  Yakın arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili daha önce göremediğiniz bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bunları görmek ve kabullenmek zorunda kalmak biraz yıpratıcı olabilir sizler için. Dolunay aşk hayatınızı, çocuklarınızı, hobilerinizi ilgilendiren bir evde gerçekleşiyor. Bu konularda bazı tamamlanmalar yaşayabilir, kararlar alabilirsiniz. Spekülatif para piyasalarında abartılı yatırımlar yapmamaya çalışın.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçecek  ve 12 Hazirana kadar daha sosyalleştiğiniz, yakın arkadaşlarınızla daha yoğun iletişim halinde olduğunuz bir süreç yaşayacaksınız. Kafanızdaki bazı istek ve arzularınıza dair sağlam adımlar atabilirsiniz bu hafta. Kariyer ortamınızda sizi rahatsız eden bazı durumlar netliğe kavuşabilir. Biraz can sıkıcı görünse de sonrasında kafanız daha rahat olacaktır. Dolunay aile evinizde gerçekleşlirken 15 gün boyunca eviniz ve ailenizle ilgili gündemleriniz yoğunlaşacaktır. Bazı ailevi yaralarınızla da yüzleşme getirebilir bu Dolunay. Haftasonu bekar Yengeçler arkadaş çevrelerinden biriyle ani bir ilişkiye başlayabilir.

 ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçiyor ve 12 Haziran'a kadar kariyer evinizde kalıyor olacak. Yeni  ve sağlam fikirler, projeler üretmek için size destek veriyor olacak. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi de yoğunlaştıracak. Hatta bu hafta yaşamınıza yön verecek bir takım çalışmalara imza atabilirsiniz. Bu anlamda kadersel etkiler gözüküyor. Zihinsel bir evrim eşiğinde gelen bir kariyer degişimi fikri de olabilir bu. Sağlık sorunlarına karşı tedbirli olun. Hastane, operasyon gibi gündemleri olabilir bazı yükselen aslanların özellikle. Uzakta yaşayan biri ve ya uzak akrabalarınızla ilgili bazı yüzleşmeler yaşamanız olası. Dolunay 3. evinizde gerçekleşirken eğitim, ticaret, seyahatler ve ya yakın çevre, kardeş, kuzen vb. ile ilgili gündemler getirebilir. Yurt dışı bağlantılı konularda sıkıntı yaşatabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçiyor ve 12 Haziran'a kadar 9. evinizde transitte olacak. Farkındalığınızın geliştiği, kolektif algınızın yoğunlaştığı bir süreç olacak. Yurt dışı bağlantılı seyahtler, eğitimler, akademik kariyer ile ilgili konularla ilgili harekete geçirici bir etki verecek. Yeni ilişkiler ve anlaşmalar da aniden gündeme gelebilir bu alanda. Derin korkularınızla yüzleşmenize sebep olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Ama bu yüzleşmeler şifayı da beraberinde getirecektir. Dolunay öz degerinizi neler uğruna feda edebildiğinizi sorgulatırken, bir takım finansal gündemleri de olacak sizlere. Abartılı finansal adımlardan kaçının bu dönem.

 TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; Merkür pazatesi günü Boğa burcuna geçerek 12 Haziran'a kadar sizlerin 8. evinizde kalacak. Derin korkular, sağlık, ölüm ötesi, okult alan olarak tanımladığımız bu evde bir Merkür transiti bizi mental anlamda yorabileceği gibi, bazı algılarımızı da açabilir. Yeni bir okult eğitm başlangıcı da söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarımızın çözümüne dair kararlar alıp bunlara yönelik tedavi başlagıçları gündeme gelebilir bu hafta. Partner, eş, ortakla ilgili bir takım konuların gün yüzüne çıkması, bu alanlarda bazı yaralarınızın daha görünür hale gelmesi söz konusu olabilir. 3. şahısların varlığı ve negatif etkileri ortaya çıkabilir. Olan her neyse bugün için güç, yarın için şifa olacaktır. Dolunay 1. evinizde gerçekleşirken, tüm bu etkilerin altında bir takım tamamlanmalar, sonlanmalar yaşayabilirsiniz hayatlarınızda. Ani bir miras, ödeme, kredi, prim vb. finansal kazanımınız da olabilir önümüzdeki süreçte.

 AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; Merkür Pazartesi günü Boğa burcuna geçerek, 12 Haziran' a kadar sizlerin 7. evinizde transitte olacak. Bu süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklarınız, hukuki süreçleriniz ile ilgili iletişim, anlaşma, sözleşme gibi konularda yoğunluk yaşayacaksınız. Kadersel bir takım kararlar almanız adımlar atmanız olası bu alanda.  Sağlığınızla ilgili de dikkatli olmanız gerekli var olan bazı sağlık sorunlarınız bu hafta gün yüzüne çıkabilir ama bu şifa sürecini de başlatacaktır. Dolunay 12. evinizde biraz kontrolsüz bir alanınızda gerçekleşirken, size hastane, gizli düşmanlar, uyku düzeninde bozukluk, ruhsal sıkıntılar gibi sevimsiz gündemler getirebilir. Derin yaralarınızın fiziksel yansımaları olabileceği gibi psikolojik etkilerini de hissedeceğiniz bir dönem. Bazı bekar Akrep burçları haftasonu yeni bir yol arkadaşıyla karşılaşabilirler. Romantizm ve bağlılık içeren ilişkilere başlayabilirler. Sanatsal işlerle ilgili başlangıçlar yapabilirler.

 YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçerek, 12 Haziran'a kadar sizlerin 6. evinizde transitte olacak. İşle ilgili yeni ve sağlam projeler, iş arkadaşlarınızla yoğun iletişim halinde olma gibi etkiler verecek size bu süreçte. Bu alanda önemli kadersel kararlar ve bunlarla ilgili adımlar atabilirsiniz. Partneriniz veya çocuklarınızla ilgili bazı derin yaralarınızın gün yüzüne çıkacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Görmezden gelseniz de kendini size hatırlatacak olan bu sorunlar şifalanma sürecini de getirecek. Dolunay bir takım istek ve arzularınızı yeniden gözden geçirmenize vesile olmaya, yakın arkadaşlarınızla ilgili bazı bilmediklerinizi aydınlatmaya geliyor.

 OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçerek, 12 Haziran'a kadar sizlerin 5. evinde transitte olacak. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili bazı önemli kararlar alabilirsiniz bu hafta. Bu kadersel kararlarla ilgili de bazı adımlar atacaksınız. Uzun ömürlü olacak bu adımlarda keyif,güven ve sağlamlık hedefiniz olacak. Hobilerinizler ilgili projeler, iş alanları oluşturmak içinde uygun bir süreç. Aile içinde bazı konularda derin yüzleşmeler yaşanabilir. Bazı yaraların üzeri açılabilir ama bunlar şifalanma sürecini de beraberinde getirecektir. Dolunay kariyer evinizi aydınlatırken 15 gün boyunca bu alandaki sorunlarınızla ilgili de çözümlenmeler getirebilecek. Sanatsal bir hobinizi işe çevirebilirsiniz.

 KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçerek, 12 Haziran'a kadar sizlerin 4. evinizde transitte olacak. Aile içi ilişkilerinizin, iletişim trafiğinizin, aile ziyaretlerinizin yoğunlaştığı, eviniz, yuvanız ve ailenizle kafanızın daha yoğun meşgul olduğu bir süreç getirecek. Hatta bu konularda önemli kadersel kararları uygulamaya koyabileceğiniz bir süreçtesiniz. O itici gücü arkanızda hissedeceksiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili bir takım yaralarınız, içinizde bastırdığınız bazı duygu ve durumlar gün yüzüne çıkabilir ve tadınızı kaçırabilir ama bu şifalanma süreci için gerekli bir etap olacak. Deneyime ne anlam katacağınızı doğru belirlemeniz gereken bir süreç. Dolunay 9. evinizde gerçekleşirken inaçlarınız, fikirleriniz, farkındalığınızla ilgili aydınlanmalar, yaşatabilir. Yurtdışı bağlantılı konular, hukuki süreçlere dair çözümlenmeler, uzak akrabalarla ilgili gündemler getirebilir.

 BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; Merkür pazartesi günü Boğa burcuna geçerek, 12 Haziran' a kadar 3. evinizde transitte olacak. Yakın çevreniz, kadeşleriniz, kuzenlerinizle olan iletişim trafiginizi arttıracak bu görünüm. Eğitimler, seyahatler, ticari bazı projeler gündeminize gelebilir. Bu konularda sizi kaderi yolunuza yönelndirecek de olan bazı önemli kararlar almanız söz konusu olabilir. Kendinizden ödün vererek, kendinizi hiçe sayarak adeta Balık arketipinin gölge yönüyle kendiniz kurban ederek adandığınız konuları sorgulayacaksınız bugünlerde ve öz değerinizi yeniden yücelteceğiniz bir şifalanma sürecine gireceksiniz. Dolunay 8. evinizde gerçekeleşirken derin bilinciniz, korkularınızla ilgili yüzleşmeler getirebilir. Finansal anlamda fazla para harcama dürtüsü içinde olabilirsiniz buna dikkat edin. Sağlığınızla ilgili ufak bir operasyon vb. gündeminiz olabilir bu 15 günlük süreçte.

 

Diğer Yazıları