3 memeli manken görüntüleri!

3 memeli manken görüntüleri gündemde konuşulan konular arasına girdi. Milano Moda Haftası'nda farklı tasarımlar dikkat çekti. En çarpıcısı ise GCDS adlı markanın defilesi oldu. Defileye çıkan mankenlerin 3 göğüslü oluşu dikkat çekti. İşte 3 memeli manken görüntüleri! Detaylar haberimizde...

3 memeli manken görüntüleri! Milano Moda Haftası son günlerde büyük ilgi ile takip ediliyor. Farklı tasarımlar ise ön plana çıktı. Moda haftasındaki etkinliklerden biri de üç göğüslü modeller defilesi oldu. İşte 3 memeli manken görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

3 memeli manken görüntüleri!

Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleştirilen moda etkinliklerinin en çarpıcısı GCDS adlı markanın defilesi oldu.

İtalyan moda markasının tasarımlarının tanıtıldığı defileye çıkan mankenlerin 3 göğüslü oluşu dikkat çekti.

3 memeli manken görüntüleri! - Resim : 2

Bilim kurgu filminden fırlamış gibi görünen mankenler büyük ilgi çekti.

Üç göğüslü kadın imgesi daha önce Arnold Schwarzeneggerlı "Total Recall" filminde gösterilmişti.

3 memeli manken görüntüleri! - Resim : 3

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.

Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur.

ÇEŞİTLERİ

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği.
Süper model
Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi.

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.

FİTNESS MANKENLERİ
Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.

GELİR

Yüksek kazançlı bir meslek olarak bilinmesine rağmen, ABD İşçi İstatistikleri Bürosuna göre, 2006'da ABD'deki mankenlerin medyan ortalama ücreti saatte $11,22 idi. Bununla birlikte bazı süper modellerin yıllık kazancı milyon dolarlarla ifade edilmektedir.

3 memeli manken görüntüleri! ile ilgili etiketler manken 3 memeli görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.