3 kişinin ölümüne neden olmuştu... Emrah Serbes tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi

22 Eylül 2017'de İzmir'de meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında sorumluluğun kendisine ait olduğunu itiraf edip hapis yatan “Behzat Ç” kitaplarının yazarı ve senarist Emrah Serbes tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi.

“Behzat Ç” kitaplarının da yazarı olan senarist Emrah Serbes, 22 Eylül 2017’de bir arkadaşıyla birlikte Bodrum’a giderken İzmir’de bir araca arkadan çarpmış, araçtaki üç kişi hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra Serbes’in yanındaki arkadaşı, direksiyonda kendisinin olduğunu belirterek teslim olmuştu. 2017 yılında cezaevine giren yazar ve senarist Emrah Serbes, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi.

3 kişinin ölümüne neden olmuştu... Emrah Serbes tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi


Serbes, tutuklandığı gün yaptığı “Benim adım Emrah Serbes, sonunda ‘t’ yok” açıklamasıyla hafızalara kazınmıştı. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; 2021'de tahilye olan Emrah Serbes, önceki akşam Beşiktaş’ta yanında asistanıyla birlikte görüntülendi. 


NE OLMUŞTU?

Kaza, 22 Eylül 2017 tarihinde saat 04.30 sıralarında, İzmir- Aydın otoyolu Torbalı kavşağı yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Aydın yönüne giden Ayhan Özçelik yönetimindeki 35 TV 9335 plakalı otomobile, arkadan gelen 34 NT 5005 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Özçelik'in kullandığı otomobil taklalar attı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, sürücü Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik'in öldüğünü belirledi. Kazada ağır yaralanan Nilgün Özçelik ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yolda kalbi duran ve yapılan müdahalelerle yaşama döndürülen Nilgün Özçelik, Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Nilgün Özçelik, kazadan 12 gün sonra yaşamını yitirdi. Kazanın ardından, otomobili kendisinin kullandığını öne süren Serbes'in arkadaşı Kenan Doğru tutuklandı.

Emrah Serbes, kazadan 6 gün sonra sosyal medya üzerinden sürücünün kendisi olduğunu belirterek olayı itiraf etti.

3 kişinin ölümüne neden olmuştu... Emrah Serbes tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi - Resim : 2

Emrah Serbes, trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek Twitter hesabından itirafta bulundu.  Ünlü yazar Emrah Serbes'in itiraf mektubunda şunları yazdı: “22.09.2017 tarihinde İzmir - Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir. Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esnasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğu ile birlikte aracın sunroof'undan çıktık ve diğer aracın yanına gittik. Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hala hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır. Ama oradan günler geçtikçe bu vicdanı sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim.
Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak.
Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanının azabından kaçamazsın.”

emrah serbes


Torbalı Adliyesine gelen Serbes, teslim oldu. 2017’de 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Serbes, 2021’de COVID-19 tedbirleri kapsamında tahliye olmuştu.

3 kişinin ölümüne neden olmuştu... Emrah Serbes tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi ile ilgili etiketler Emrah Serbes
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.