3 kez nikah masasına oturan Tuğba Özerk evlilik defterini kapattı

30 Haziran 2021'de nikah masasına oturduğu iş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim ayında anlaşmalı olarak boşanan 42 yaşındaki şarkıcı Tuğba Özerk, İstanbul'da sahne aldı. Biten evliliğiyle ilgili açıklama yapan Tuğba Özerk yeniden evlilik düşünmediğini belirtti.

Geçen yıl 3'üncü kez nikah masasına oturan ve hayatını 1,5 yıl aşk yaşadığı iş insanı Gökmen Tanaçar ile birleştiren şarkıcı Tuğba Özerk'in mutluluğu kısa sürmüştü. Gökmen Tanaçar ile Tuğba Özerk geçtiğimiz Ekim ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

 

''ARTIK EVLENMEYECEĞİM''


Tuğba Özerk, boşanma sonrası ilk kez konuştu. Ulus'ta bir mekanda konser veren şarkıcı, evliliğin zor olduğundan bahsetti ve artık evlenmeyeceğini açıkladı.

Tuğba Özerk evlilikle ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"İşimde olmak bana en büyük mutluluğu veriyor. Daha mutlu olduğum bir yer yok. Dolayısıyla artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba... Daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun"


TUĞBA ÖZERK'İN EVLİLİKLERİ

Gökmen Tanaçar (2021-2022)

Altan Nuh (2016–2017)

Erhan Kanioğlu (2006–2008)

 

3 kez nikah masasına oturan Tuğba Özerk evlilik defterini kapattı ile ilgili etiketler Tuğba Özerk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.