3. kez anne olan Nur Tuğba Namlı ekranlara geri döndü

Hakan Ural ile birlikte sunduğu Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programına doğum nedeniyle kısa süre ara veren 39 yaşındaki Nur Tuğba Namlı bugün ekranlara geri döndü.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Neler Oluyor Hayatta" programına Nur Tuğba Namlı kısa süre ara vermişti. Doğum iznine ayrılan Nur Tuğba Namlı'nın yerine geçici olarak Hilal Özdemir Babacan gelmişti. Namlı yeniden sevenleriyle buluştu.

2015 yılında Mustafa Namlı ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Eliz Namlı, Arden Namlı adında iki çocuğu bulunan Nur Tuğba Namlı geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Namlı, oğluna Namlı, Aren adını vermişti.

Doğum sebebiyle programa kısa bir ara veren ünlü sunucu bugün yeniden sevenleri ile buluştu. Güzel sunucu yayın öncesi hazırlık yaparkenki halini Instagram hesabından ''Rutinlerimize dönüyoruz yavaş yavaş'' notuyla paylaştı.

3. kez anne olan Nur Tuğba Namlı ekranlara geri döndü - Resim : 2

 

3. kez anne olan Nur Tuğba Namlı ekranlara geri döndü ile ilgili etiketler Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.