3 Kasım Aydın Kuşadası okullar tatil mi?

3 Kasım Salı Aydın Kuşadası okullar tatil mi? Birçok kişinin öldüğü ve yaralandığı İzmir depremini hisseden Aydın Kuşadası'da okul kararını açıkladı. Artçı depremlerin devam etmesi nedeni ile Kuşadası Valisi Hüseyin Aksoy aldığı kararı açıkladı. 3 Kasım Salı Aydın Kuşadası okullar tatil mi?

İzmir’de gerçekleşen 7 büyüklüğündeki depremden sonra okulların tatil mi olacağı araştırılmaya başlandı. Kuşadası’ndan da hissedilen deprem sonrası artçı depremler hala devam etmekte. Kuşadası Valisi Hüseyin Aksoy okular ile ilgili aldığı kararı açıkladı.  

3 Kasım Salı Aydın Kuşadası okullar tatil mi?

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, '' İzmir açıklarında olan deprem sonrasında meydana gelen artçı sarsıntılardan en fazla etkilenen Kuşadası ilçemizde eğitime 2 gün ( pazartesi ve salı ) ara verilmiştir.'' açıklamasını yaptı.

2 Kasım Salı Aydın Kuşadası okullar tatil mi?

3 Kasım Aydın Kuşadası okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Aydın Kuşadası 2 Kasım Salı okullar tatil mi tatil olacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.