3 ilde eş zamanlı operasyon: 17 gözaltı

Ankara ve İstanbul olmak üzere üç ilde eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı

Zonguldak merkezli Ankara ve İstanbul olmak üzere üç ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, fiziki ve teknik takip sonrası düğmeye bastı. Üç ay boyunca gerçekleştirilen takip sonucunda Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, İstanbul ve Ankara'da bulunan adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Baskında, Çaycuma ilçesinde 15 kişi, Ankara'da 2, İstanbul'da da 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların "uyuşturucu ticareti yapmak", "kullanmak ve bulundurmak" suçlamalarıyla gözaltına alındığı belirtildi.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 17 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

3 ilde eş zamanlı operasyon: 17 gözaltı ile ilgili etiketler Zonguldak Ankara İstanbul uyuşturucu operasyon Zonguldak Emniyet Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.