3 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi ağaçta asılı bulundu

Kocaeli’de üniversite öğrencisi olan Hakan Akdeniz'den 3 gündür haber alınamıyordu. Gölkay Park'ın ağaçlık alanında yürüyüşe çıkan vatandaşlar, genci ağaca asılı halde buldu.

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Çayırköy Mahallesi Gölkay Park mevkiinde bulunan ağaçlık alanda vatandaşlar kan donduran bir manzara ile karşılaştı.

3 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Hakan Akdeniz’in cansız bedeni bir ağaçta asılı olarak bulundu.

3 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi ağaçta asılı bulundu

Çevredeki vatandaşların ağaçlık alanda cansız bedeni görmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Akdeniz’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Hakan Akdeniz’in cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaşamını yitiren gencin, Kocaeli Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünde 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.


İHA

3 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi ağaçta asılı bulundu ile ilgili etiketler Kocaeli kayıp Hakan Akdeniz üniversite öğrencisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.