3 gün önce ölüm haberini vermişti, bugün öldü!

Meme kanseri tedavisi gören ünlü spiker Bland, hafta başında yaptığı "Korkarım zaman geldi dostlarım. Hem de aniden" paylaşımının ardından bugün yaşamını yitirdi.

Meme kanseri tedavisinin sonuç vermediğini ve sayılı günlerinin kaldığını duyuran BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland hayatını kaybetti.

Ailesi, vefat haberini Bland'ın Twitter hesabından "Güzel ve cesur Rachael'imiz bu sabah huzur içinde son nefesini verdi" cümlesiyle duyurdu.

Bland bir süredir iki yaşındaki oğlu için bir anı kitabı yazıyordu. "Kansere samimi bir bakış" sloganıyla yayınlanan "Sen, ben ve Büyük K" radyo programının da 3 sunucusundan biriydi.

3 gün önce ölüm haberini vermişti, bugün öldü!

40 yaşındaki Bland, sayılı günleri kaldığını bu haftanın başında sosyal medya hesabından "Korkarım zaman geldi" sözleri ile duyurmuştu.

Kasım 2016'da meme kanseri teşhisi konan sunucu, geçen ay yaptığı açıklamada "zamanla yarıştığını" söylemişti.

 

 

3 gün önce ölüm haberini vermişti, bugün öldü! ile ilgili etiketler Meme Kanseri bbc spikeri rachael bland ölüm haberini vermişti
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.