3. doz Sinovac aşısından sonra 10-20 kat antikor artışı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tüfek, Sinovac ile yapılan hatırlatma dozlarının Faz 2 çalışmalarının sonuçlandığını açıkladı. Prof. Dr. Tüfek, 3. doz Sinovac'ın etkinlik oranının yüksek olduğunu ifade ederek vücutta gerekli antikor düzeyini oluşturduğunu söyledi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tüfek'ten 3.doz Sinovac ile yapılan hatırlatma aşısı sonucuna ilişkin müjdeli haber geldi. Tüfek, vücudun gerekli antikoru oluşturduğunu ve çalışma sonuçlarının oldukça iyi olduğunu söyledi.

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tüfek şu ifadeleri kullandı;

"2 doz Sinovac yapılanlara 3. doz Sinovac (hatırlatma) yapılmasının Faz 2 çalışmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar oldukça iyi, aşıdan 15 gün sonra 10-20 kat antikor artışı gözleniyor. Gerçek yaşam verilerini de bekliyoruz"

3. doz Sinovac aşısından sonra 10-20 kat antikor artışı! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs hatırlatma aşısı üçüncü doz sinovac
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.