3 bin 249 özel güvenlik alımı için İŞKUR başvuruları başladı!

İŞKUR, 3.249 güvenlik görevlisi için yeni ilanını yayımlandı. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi ila özel koruma alımı için başvurular başladı. İşte güvelik görevlisi ve özel koruma için son başvuru tarihi..

İŞKUR, güvenlik alanında yeni iş imkanları sunmak amacıyla 3.249 güvenlik görevlisi ve özel koruma alımı ilanını duyurdu. İlan kapsamı silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi ile özel koruma pozisyonlarına başvuruların alınacağı belirtildi. İşte başvuru şartları ve süreç...

3 bin 249 özel güvenlik alımı için İŞKUR başvuruları başladı!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi ile özel koruma alımları yapılacağı belirtildi. İşte alım gerçekleştirilecek iş alanlarının kadro listesi...

-415 güvenlik görevlisi

-2.751 silahsız güvenlik görevlisi

-83 özel güvenlik görevlisi

İlana göre toplamda 3.249 personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuracak adaylar için özel ve genel şartlar ise İŞKUR ilanı üzerinde belirtildi.

İŞKUR ilanına başvuracak güvenlik ve koruma adaylarının şu genel şart maddelerine uyması gerekecek.

-Türkiye Cumhuriyeti sahibi olmak,

-Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,

-Askerlik görevini tamamlamış veya tecil ettirmiş olmak,

-Silahlı güvenlik görevlisi başvurularında silahsız güvenlik görevlisi başvurularında ise silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

-Ayrıca, her pozisyon için özel gereksinim da talep edilmektedir. Bu özel şartlara ilişkin açıklamalar İŞKUR tarafından yayınlanan güvenlik görevlisi alımı kapsamında yer almaktadır.

İŞKUR GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ

Başvurular 31 Mayıs sonuna kadar İŞKUR üzerinden online gerçekleşecek. Belirtmek gerekir ki başvuru işlemi sırasında talep edilen belgelerin eksiksiz olarak tamamlanması gerekiyor. Yoksa başvurunuz geçersiz veya yetersiz sayılabilir.

3 bin 249 özel güvenlik alımı için İŞKUR başvuruları başladı! ile ilgili etiketler Özel güvenlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.