3-9  Temmuz haftası burç yorumları

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

İyi haftalar sevgili okurlar ...

 

Haftaya önemli bir Dolunay ile başlıyoruz. Oğlak  Burcunun 11 derecesinde gerçekleşen bu Dolunay Jüpiter'den ve yöneticisi Satürn'den olumlu etkiler alırken, bazılarımız için önemli  hak edişlerin alınması ile sistemin ödüllerini getiriyor olacak. Sabırla yol aldığımız, etik alandan şaşmadığımız, yazılı veya yazısız kuralları çiğnemediğimiz durumlarla ilgili ödüller olacak bunlar. Akışta problemlerinizin çözümlendiğine tanık olabileceksiniz, dediğim gibi tabiki hak ettiyseniz. Yine sağlam projerler geliştirmek, bunları yaymak, büyütmek, lanse etmek için güzel fırsatlar verecek.  Dolunayda duyguları doğru ifade etmede güçlük çekilebilir. Çünkü Ay Merkür karşıtlığı söz konusu. Ortak paydada buluşmak güçleşebilir, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Etkinin 15 gün süreceği de göze alınırsa, zor olsa da  empati geliştirebilmek çok önem kazanacaktır. Bazı kararların, fikirlerin, düşüncelerin son bulması, vaadlerinin dolaması, yola yeni farkındalıklarla yürünmesi gerektiği vurgusu da hakim; tabi bu da kolay olmayabilecek bazılarımız için. Özellikle Koç, Terazi ve Yengeçler bu anlamda sert etkiler alabilirler. Dolunayın getireceği şans ve fırsatlardan olumlu etkileri alacak olanlar ise Oğlak, Başak ve Boğa burçlarının 5-16 derecesi arasında gezegenleri olanlar olacak. Kısacası Oğlak enerjisi; sorumluluk, disiplin, sabır gibi temalarla duygudan çok hayatın somut değerlerine odaklandığınız bir süreç getirecek. İşimize daha odaklı olaibleceğiz bu 15 gün boyunca. Nunki Sabiti Ay ile kavuşumda, Merkür Sirius'da gökyüzü başarı vaad ediyor.  Detaylar Dolunay yazımızda  ...

 

Dolunayda ve hafta başlangıcında bir diğer önemli gökyüzü kombinasyonu da Mars, Venüs ve Lilith'in Aslan burcundaki kavuşumunun Boğa'daki Uranüs ile yaptığı sert açı. İkili ilişkilerde, ortaklılarda, finansal konularda ani gelişmeler, hal ve tavırlarımızda agresyon, fevrilik, dürtüsellik artabilecek. Kavgalara, yaralanmalara, yangınlara, kazalara da açık bu görünüm varken, sağlık adına da dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle de kalp ve tansiyon gibi problemleri olanların bu etki varken sıcak havalarda  dikkatli olmalılar. Bu etkileri de en yoğun Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burcunun son  günlük diliminde doğanlar alıyor olacaklar. Önünüze gelen her ilişkiye de atlamamanız gereken bir süreç olduğunu hatırlatmalıyım. Uranüs etkisi altında başlayan yapılar çok istikrarlı ilerleyemez. Tutku vardır ama sağşamlık bekleyemeyiz.

 

Bir yandan Plüton artık  0 derecede olan ve burç değistirmeye hazırlanan düğümleri kareliyor. Geçmiş ve gelecek birbiriyle hesaplaşırken, Plüto Oğlak retrosuyla son kez oğlak temaları üzerinden dönüştürüyor olacak. Bugün Fransa'da yaşanan olaylar da, iste bu görünümün yansımaları. Bu nedenle ülkeler, politikacılar vb. ile ilgili önemli haberlerin geldiği bir hafta olacak gibi duruyor.

 

Haftanın bir diğer önemli gökyüzü olayı ise Güneş Sirius kavuşumu ve hiç şaşmaz haftanın ilk anı da buna vurgu yaparcasına yükselen Sirius kavuşumu ile başlıyor. İnanışa göre her yıl Sirius Güneş kavuşumunda 1 yıllık yeni kaderi döngümüz yazılıyor. Bu sefer Kronos ve Hades de Sirius'da iken etki daha da önemli çalışabilecek. Aslında kader her an yazılıyor ve döngüler sürekli aktif ama Güneşimizin güneşi kabul edilen Sirius ile temas anına böyle özel bir anlam atfediliyor. Bu sene bu kavuşum 6-7 hatta 8 Temmuz'u da dahil edebiliriz, bu üç gün içersinde gerçekleşiyor olacak. Rivayet odur ki bu günleri dua ve dilekle geçirmek anlamlıdır. Tabi aslında önemli olan o bir yıl içindeki tavır ve davranışlarınızla şekillenen hakedişlerinizdir. Ayrıca en önemli rituel yıldızlarındandır. Ezoterizmle uğraşanlar bu yıldızın kavuşumlarını kaçırmaz. Bu da bir dip not olsun :)

 

Genel anlamda dolunaylar gergin enerjiler taşır. Güneş ve Ay karşıt konumludur ve bu tıpkı denizlerde olduğu gibi bizim ruh halimizde de git geller yaşatır. Hafta bu enerji ile başlarken bunu göz önünde bulundurarak karşılaştığımız olaylarda olabildiğince sakin kalabilmeyi hedef edinelim.3-9  Temmuz haftası burç yorumları

Güneş, Satürn ve Jüpiter'den olumlu destekler alırken Merkür ve Juno ile de kavuşumda. Merkür ayrıca Sirius yıldızı ile de kavuşum halinde. Ticari işlerde, anlaşmalarda, iletişim, medya, eğitim gibi alnalarda başarı verebilecek. Bu hafta dolunayda da yer alan Nunki sabit yıldızının verdiği etki ile pekişen bir görünüm var ki; yazarlar, yazarlık, yazı ile yaratım,  projeler, fikirler üretmek, lanse etmek, duyurmak, var olan projeleri genişletmek, büyütmek, yaymak için şans veriyor bizlere. Yine sprituel anlamda da farkındalık geliştirmek, yüksek bilinçle bağlantı haline geçebilmek adına da uyumlu. Sorumluluk bilincimiz, atılımcı ruhumuz da tetik aldığı için başarı ihtimalini yükselten bir etki alıyoruz.

 

İlişkiler adına resmen retrodan önce son çıkışlar :) ; hatta  retronun ilk enerjileri çalışıyor denebilir. Mars Venüs Lilith kavuşum ve Uranüs ile karedeler; bir yandan da hala Chiron ile üçgenleri hakim. Yani ya sorunlarını şifalandır ya da ben seni kurcalarım yolundan saptırırım, ani ilişkilere çekerim, var olan ilişkin sağlam değilse onunla uğraşırım diyor gökyüzü. O nedenle etik alanda kalmaya, değer verdiklerinize sahip çıkmaya azami dikkat diyorum. Bu dönemde başlayan ilişkilerde kararlı bir yapı veya istikrar da bekleyemeyiz maalesef.

 

Ay salı akşam 19.33 sularında Plüton ile kavuşumda bu kendimizi psikolojik olarak baskılanmış hissetmemize sebep olabilecek. Cuma gecesi ise de Satürn kavuşumu var ki allahtan uyukuda olduğumuz saatlere denk geliyor olacak.  Bu kavuşuM da dugusal beslenmeyi kısıtlayıcı bir görünüm aslında ama Satürn güzel açılar aldığı için olumlu etkileri de olacak. Evlilikler, anlaşmalar adına perşembe gecesi ve cuma sabah saatleri olumlu gözüküyor.

 

Perşembe günü netleşen Neptün Mars 150 liliği de tüm hafta etkisini gösterirken Deniz kazalarına, sulardan gelecek olumsuz koşullara, deniz menşeeli depremlere dikkat etmemiz gerektiğini vurguluyor. Hafta ani hava değişimlerine de açık Dolunayın da etkisiyle. Haftanın yarısı itibariyle de Plüton Mars 150 liliği etkili ki bu açı da Pazar günü netleşmiş olacak; yangınlara, patlamalara, yanardağ patlamalarına çok açık bir görünüm, lütfen sizlerde elinizden geldiğince evlerinizde, araçlarınızda, dahil olduğunuz açık ve ormanlık alanlarda tedbirlerinizi alın ve temkinli olun. Mars burada Yod apexinde de kalacağı için büyük çaplı, fazla kişinin etki alabileceği olaylar verebilecek. İlişkiler ve finansal gündem adına da krizli çalışacak bu görünümler. Gün içinde deprem anı tetiğinden de geçecek Ay. Önemli bir hafta bu hafta. Perşembe günü ayrıca tüm bu kombinasyonlar Ay ile tetik alacak. Bu nedenle göz ardı etmeyelim. Mümkün olduğunca kendi alanımızda kaldığımız bir gün olarak programlayalım. Orman yangınlarını sıkça duymaya başlayabiliriz hafta ortası itibariyle. Bu kombinasyon bu hafta aydan bir kaç ettik alarak ilerliyecek; Salı günü Plüton ile, Cumartesi günü de yine Neptünle kavuşan Ay bu enerjiyi ateşleyecek. Dikkatli olunması gerekli. Neptün kavuşumu dalgınlık ve sakarlık kaynaklı kazalara da zemin hazırlayabilecek.  Umarım ülkeler adına sevimsiz durumlar getirmez. Bir savaş, saldırı, terör eylemi, hatta nükleer kullanımını bile gösterebilirler bu iki jenerasyon ortak çalışırken. Dilerim en olumlu şekliyle çalışsın gökyüzü bizler için...

 

Perşembe günü netleşen bir diğer açı da Merkür Chiron karesi, dil yarası açmamaya, iletişimde usluba dikkat etmeye çalışalım. Ellerimizle ilgili yaralanmalara da dikkat edelim...

 

Cumartesi günü, hatta hafta sonu Merkür de Neptün ile trineye giderken,  sanatsal çalışmalar için uyumlu bir zaman dilimi olarak  gözüküyor.

 

Her zaman olduğu gibi gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun.

Sevgilerimle...

 

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin kariyer  evinizde gerçekleşiyor olacak. İşiniz, kariyerinizle ilgili tamamlanmalar, çözümlenmeler sonuca ulaşmalar söz konusu olabilecek. Yeni fırsatlar, iş imkanları, var olan işleri geliştirmek, büyütmek veya terfi gibi başarı getirileri olabilecek. Jüpiterin fırsatları gelirinizde artış sağlayabilecek.  Sorumluluk bilinci ile etik davranarak attığınız adımların mükafatlarını alabileceksiniz. Aile ile kariyer alanınız arasında denge kurmakta zorluk hissedebilirsiniz bu 15 gün. Aile içi iletişimde sıkıntı verebilir. Empati geliştirmek güçleşebilir. Bu alanda çaba sarfetmelisiniz. Aşk ilişkilerine ve spekülatif para piyasalarındaki yatırımlara dikkat.

 

 3-9  Temmuz haftası burç yorumları - Resim : 2

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin  9.  evinizde gerçekleşiyor olacak. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitimleriniz, hukuki süreçleriniz, uzak akrablarınız, seyahatlerinizi ticari hayatınız gibi konularda tamamlanmalar getirebilecektir sizlere. Yurtdışı bağlantılı işleriniz kolayca ilerler; yeni olanaklar getirebilir hatta bu dolunay.  Var olan süreçlerin sonlanmasını bekleriz Dolunaylarda ama bu dolunay sizlere bazı yeni fırsat ve şanslar da getiriyor olacak. Yeni bir eğitim, yeni ticari yarırımlar anlaşmalar söz konusu olabilecek. Anlaşmalar, imza atılacak evraklar, uzun ömürlü ve sağlam olacaktır bu dönem sizler için. Yeni bir araba da alabilirsiniz.  Güneşiniz de Jüpiterden destek alırken hayat hedeflerinize dair önemli gelişme ve süprizler söz konusu olabilir. Eskiye dair bazı tavır ve davranışları bırakabilir, yeni farkındalıklar edinebilirsiniz. Dostlarınızın desteğini hisedeceksiniz. Aile bireyleri ile olan ilişkilerinize, ev kazalarına, yangınlarına bu hafta dikkat.

 

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin 8. evinizde gerçekleşiyor olacak. Borçlar, primler, ödemeler, nafaka, miras, krediler, başkalarına ait (eş-ortakvb.) maddi kaynaklar gibi  gibi finansal konularda etki alıyor olacaksınız. Kendinize yeni maddi kaynaklar, yeni üretim alanları oluşturmak gibi konularda destek aldığınız açılar var. Bu alanlarda yeni anlaşmalar yapmanız da söz konusu olabilecek. Ama oğlak temasına uygun sağlam adımlar atmaya, disiplinli, sorumluluk alan bir tavırda olmaya özen gösterin. Aksi halde hatalara açık olabilirsiniz. Finansal konularda hesap işlerinizde de dikkatli olmanız gereken bir süreç. Ama finansal yeni projeler adına destek göreceksiniz. Bir miras, beklenen bir kredinin gelmesi olası. Kariyer alanında sorumluluklarınız  artabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize, trafikte kazalara ve yangınlara karşı tedbirli olun.

 

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekelşecek. Bu Dolunay sizlerin  7. evinizde gerçekleşiyor olacak. İkili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, danışmanlıklar, açık rekabet halinde olduklarınız gündeminizde yoğun yer alacaktır bu 15 gün boyunca. Yeni iş ortaklıkları, yeni birliktelikler getirebilir sizlere. Bu alanda şans ve fırsatlara açıksınız. Bir kısmınız ise evlilik yolunda adımlar atabilir, ciddi ilişkilere başlayabilir. Sosyal çevreniz de etkili olacak. Dostlarınız artık yeni iş ortaklarınız olabilir örneğin yakın bir zamanda ya da eşiniz :)  Eşiniz, parteneriniz veya ortaklarınız, danısmanlarınızla iletişimde, dugusal paylaşımda sıkıntı çekebilirsiniz. Empati geliştirmek güçleşebilir. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir süreç, ani kararlar, adımlar zarar getirebilir dikkat.

 

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin 6. evinizde gerçekleşiyor olacak. Günlük rutinleriniz, sağlığınız, evcil hayvanlarınız, iş ortamınız etki alan evinizin konuları dahilinde. İşleriniz adına şanslı bereketli bir döneme girebilirsiniz. Yeni iş fırsatları, bir terfi, mevcut işlerinizi genişletmek, büyütmek mükün olabilecek. Bir diğer yandan zaman zaman iş çevresi ile iletişimde zorluklar anlaşmazlıklar da verebilecek.  Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç burcunuzdaki Mars Uranüs ile kare çünkü. Kalp tansiyon gibi sorunları olanlar sıcak havalarda dikatli olmalı. Yine diş, diz, eklem,cilt, akciğerle ilgili sorunlar söz konusu olabilecektir. Ama çözümü de gelecektir. Önemsemediğiniz sağlık sorunlarınızla ilgilenmenize sebep olabilecektir bu süreç. Kariyer alanından da destek göreceksiniz. İlişkilerinize, finansal konulara, kazalara, yaralanmalara dikkat edin. Bilinçaltınızı rahatlatıcı çalışmalara yönelin :)

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin 5. evinizde gerçekleşiyor olacak. Özel hayatınız, partneriniz, çocuklarınızi hobileriniz, aşk hayatınız gibi alanlarda sizleri etkiliyor olacak. Yeni bir  aşk, bir bebek haberi, yeni bir hobi edinme gibi durumlar çekebilir hayatlarınıza. Bir hobinizi işe çevirmenize katkı olabilir.  Yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan bir partneriniz olabilir örneğin. Yurt dışı bağlantılı konularda, hukuki süreçlerde, eğitimlerde, seyahatlerde fırsatlara açıksınız. Çok da kontrol edemeyeceğiniz süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz bu dönem ...

 

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçkeleşecek. Bu Dolunay sizlerin 4.  evinizde gerçekleşiyor olacak. Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkulleriniz bu 15  gün gündeminizde daha yoğun yer alabilecek. Ev ve aile ile ilgili sorunlarda çözümler, taşınma, yer değiştirme gibi konular getirebilir. Kariyer alanında otorite figürleri ile anlaşmazlıklar getirebilir. İletişim sorunlu ve yıpratıcı olabilir dıkkat etmek, irade geliştirmek gerekecektir. Sosyal çevreniz ve yakın arkadaşalarınızla olan ilişkilerinize bu hafta dikkat. Gereksiz münakaşalardan uzak durun. Para alışverişine pek girmeyin. Her türlü dürtülerinizi de kontrol edin bu alanda. . Krediler, ödemeler, ortaklı paralar vb. finansal konularda şanslı bir süreçte olacaksınız. Kazanımlarınız artacaktır. Kredileriniz çıkabilir, bir miras haberi alabilirsiniz, primleriniz yatabilir vb

 

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekeleşecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinizde gerçekleşiyor olacak.  Eğitimler, seyahatler, ticaret hayatınız, reklam-pazarlama-medya, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız gibi konularda gündemleriniz olabilecek. Düşüncelerinizde belki de eski kalıpları bıraktığınız yeni bir farkındalığa geçtiğiniz bir süreç getirebilir. Yeni bir eğitim, yeni bir ticari oluşum gündeminize gelebilir. Fırsatlara oldukça açıksınız bu alanda. Yalnız uzak akrabalarınızla ya da yurt dışı ticari bağlantılarınızla olan iletişiminiz, anlaşmalarınız biraz sıkıntılı ilerleyebilir. Aynı frekansı yakalamakta, ortak paydalarda buluşmakta bu 15 gün biraz zorlanabilirsiniz. Bunu yanı sıra yeni ortaklılar için, yeni bir partneri hayatınıza dahil etmek için uygun görünümler mevcut. Ama Uranüs de bu alanda etki ederken temkinli ilerlemelisiniz. Kariyer ortamınızda ilişkilerinize dikkat edin, ani, dürtüsel, fevri tavırlardan kaçının. İş yerinde kazalara yangınlara karşı da tedbirli olun.

 

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'den de karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin  2. evinizde gerçekleşiyor olacak. Maddi gelirleriniz, üretimleriniz, öz değeriniz ile ilgili bir evinizden etki alıyorsunuz. Kazanımlarınıza dair fırsatlar, yeni oluşumlar getirebilecek bir dolunay. Var olan gelirinizi genişletme imkanınız olabilecek. Üretim yapan bir iş alanı ise verimli üretim rakamlarına ulaşmanız olası. Özdeğerinizin arttığı bir süreç ki bu da tüm yaşamınıza yansıyacaktır. Terfi, iş değişikliği hangisi olursa olsun, bir şekilde iş alanında fırsatlara açık olacaksınız. Uzak akrabalarınızla ilişkilerinize, yurt dışı bağlantılı ticari girişimlerinize dikkat etmeniz gereken, ani adımlar atmamanız gereken bir hafta. Bankacılık işlemleriniz, ödemeleriniz, krediler, primler vb. finansal hesaplamalarda hata yapmamak adına dikkatli olun. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız artabilir.

 

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Dolayısıyla en yoğun etkiyi alan gruptasınız. Hayat hedefleriniz, kariyeriniz, dış görünümünüz, hatta sağlığınız bu 15 gün odak noktanızda olabilecek. Eşiniz, ortaklarınız veya varsa danışmanlık verdiğiniz kişilerle ilgili fikir ayrılılarına, anlaşmazlılara, empatisiz koşullara açıksınız. bu nedenle iletişiminizde dikkatli olun, bazı kopmalar getirebilir hayatlarınızda. Yeni yaşam hefeleri geliştirmek adına oldukca destek aldığınız bir dolunay. Uzun vadeli planlar, projeler geliştirebileceksiniz. Fiziksel değişimler yapabilirsiniz kendinizde. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz durumlara dair çözümler edinebilirsiniz. Yalnız ortaklı paralar alanında işlermlerinizde dikkatli olun. Ani bir operasyonel gündem getirebilir bir kısmınıza. Sağlığa bu anlamda dikkat. Diz, eklem, diş vb. konularda olabilir bu. Aşk, çocuklarınız, spekülatif para piyasaları gibi alanlarda şanslı olacaksınız.

 

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekelşecek. Bu Dolunay sizlerin 12.  evinizde gerçekleşiyor olacak. Dolunayın ışığı gizli gizli arkanızdan konuşanları, iş çevirenleri önünüze dökebilir. Daha kendi alanınızda kalmak istediğiniz, içe dönük bir süreç olabilir bu 15 gün. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz hastane gündemi getirebilir bu görünüm. Diz, diş, eklem, cilt ve akciğerlerinizden gelen sinyalleri bu dönem ihmal etmeyin. Çalışma arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara açıksınız; keza iş ortamınızdaki otorite figürleriyle de öyle. İş ortamınızda internet vb. iletişimsel ve elektronik sorunlar oluşabilir. Bazı Kova burçları için taşınma, ülke-alan değiştirme gibi gündemler yaşatabilir. İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda gerginliklere açık bir görünüm var. Bazılarınız hızla ve tutkuyla yeni bir ilişkiye çekilebilirsiniz ama Uranüs deveredeyken temkinli olmakta fayda var lakin istikrar yakalamak güç olabilecektir. 

 

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; 3 Temmuz pazartesi günü Oğlak Burcunun 11 derecesinde Jüpiter'den üçgen, Merkür'dende karşıt açı alan bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizlerin  11. evinizde gerçekleşiyor olacak. İsteklerimizi, arzularımızı, sosyal çevremizi, yakın arkadaşlarımızı sembolize eden bir ev burası. Arkadaş çevrenizin genişleyeceği, daha sosyal olduğunuz bir dönem söz konusu olabilecektir  bu 15 günlük süreç. Bir yandan da istek ve arzularınızın gerçekleşmesine, somutlaşmasına dair şanslı bir süreçte olacaksınız. Yeni eğitimler, seyahatler, ticari gelişimler adına şanslı ve destek göreceğiniz bir dönemdesiniz ki bunlar da muhtemelen arkadaş çevrenizi genişleten baş faktörler olcaktır. Aşk hayatınızda ise partnerinizle ortak dili yakalamakta, empati geliştirmekte zorlandığınız bir 15 gün olabilir önümüzdeki süreç. Satürn burcunuzda retro yaparken yaşamınızın son dönemlerini sorgular vaziyettesiniz zaten ve sınırlarınızı yeniden belirliyorzunuz. İş ile ilgili ani gelişmelere açıksınız ama temkinli ilerleyin çünkü Uranüs devrede ani kararlar almayın, adımlar atmayın. İş ortamınızda gereksiz gerginliklerden uzak durun.

 

 

Hande Güç Onur

 

Diğer Yazıları