29 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

29 Temmuz bu akşam hangi filmler var? 29 Temmuz günü televizyon ekranlarında yayınlanacak filmler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bilim Kurgu, fantastik, dram, macera, komedi, aksiyon türündeki filmler bu akşam TV ekranlarında yayınlanacak? Peki 29 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

Sinema filmleri izlemeyi seven sinemasever vatandaşlar bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak filmleri merak ediyorlar. Vatandaşlar bu akşam hangi filmlerin televizyon ekranlarında yayınlanacağını araştırıyor. Peki 29 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

Görev 44 (Catch .44)
Saat : 19:30 - 21:00 (90 dakika)
Kanal : BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Bruce Willis, Nikki Reed, Kate Mara, Forest Whitaker, Vinnie Jones
Yönetmen : Aaron Harvey
Tes ve onun iki suç ortağı Kara ile Dawn, alacakları bir paketi patronları Mel'e iletmek için görevlidirler. Son işlerini tam bir fiyaskoya dönüştüren ekibe, bu kadar büyük bir uyuşturucu teslimatı için sorumluluk verilmesi garip gelse de, patron Mel'dir ve dediğini yapacaklardır. Fakat yaşadıkları yerden kilometrelerce uzakta olan teslimat yeri ve bekledikleri saatte bir türlü gelmeyen teslimatçı, üç genç kadını şüphelendirir. Kafedekilerden bilgi almak için silahlarına sarılırlar ama bu sadece, işleri daha da karıştıracaktır.


Kapıcılar Kralı
Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
Kanal : STAR TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu
Yönetmen : Zeki Ökten
Kapıcı Seyit, her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay, Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

Passengers (Passengers)
Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Kanal : SHOW TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Jennifer Lawrence,Chris Pratt,Michael Sheen
Yönetmen : Morten Tyldum
The Avalon isimli bir gemi taşıdığı 5.258 kişiyle birlikte başka bir gezegene hareket etmektedir. Yolculuk 120 yıl sürecektir. Yolculuğun 30 yılı geçmiş ve gemi arıza yapmıştır. Geminin yaptığı arıza mekanik mühendisi Jim Preston'un uyanmasına neden olur. 1 yıl geçtikten sonra Jim ciddi ciddi intihar etmeyi düşünür. Bir gün bir yazar ve gazeteci olan Aurora Lane'ı farkeder. Aurora'dan etkilenen Jim, onu uyandırmaya karar verir. Aurora, hayatının geri kalanını gemide geçirmek zorunda olduğunu öğrenince yıkıma uğrayacaktır. Zamanla durumunu kabullenmek zorunda kalan Aurora, deneyimlerini kitaplaştırmaya karar verir. Zaman geçtikçe Jim ve Aurora arasında yakınlaşma başlar ve ikili birbirlerine aşık olur. Ancak, Aurora, Jim tarafından uyandırıldığını öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Ali Baba ve 7 Cüceler
Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Kanal : TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çetin Altay, Irina Ivkina
Yönetmen : Cem Yılmaz
Bahçe cüceleri yapıp satan Şenay Cüccaciye'nin sahibi olan Ali Şenay ve İlber işlerini büyütüp dünyaya açılmak için Sofya'da bir fuara katılırlar. Ancak fuarda işler istedikleri gibi gitmez ve başlarını büyük belalara sokarlar. Mançov adlı kötü kalpli bir adamın planlarından haberdar olan Şenay ve İlber, onun hain planlarını durdurabilmek için yeni tanıştıkları Memedov ve Veronika ile büyük bir mücadeleye girişirler.

Tutsak (Prisoners)
Saat : 21:00 - 23:30 (150 dakika)
Kanal : Beyaz TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello
Yönetmen : Denis Villeneuve
Maccachusetts eyaletinin Brockton bölgesinde, Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri her şeyin yolunda gittiği bu yemek esnasında korkunç bir haberle altüst olurlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ailelerin iki küçük kızlarının kaybolması sonrasında panik dolu anlar yaşanır. Saatler ilerler, ancak kızlar halen daha ortada yoktur ve durum kaçırılmış oldukları gerçeğini kuvvetlendirir. Polise başvursalar da hızlı ve nitelikli bir sonuç alamazlar. Keller Dover ise bir hayli panik içerisindedir ve polisin çabalarını yetersiz bulup adaleti kendi elleriyle aramaya karar verir. Genç ve başarılı dedektif Loki'den de yardım isteyen genç adam, kendini suçlu ve masumun birbirine karıştığı oldukça şaibeli bir davanın içerisinde bulur.

Kung Fu Cinayetleri (Kung Fu Jungle)
Saat : 22:15 - 00:15 (120 dakika)
Kanal : SHOW TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Baoqiang Wang, Charlie Yeung, Donnie Yen
Yönetmen : Teddy Chan
Eski dövüş sanatları eğitmeni olan Hahou Mo, kazayla birini öldürür ve hapse girer. O hapishanedeyken, gizemli bir katil dışarıdaki bütün dövüş sanatları ustalarını tek tek öldürmeye başlar. Polis Hahou Mo'dan yardım istemek zorunda kalacaktır.

Düğün Dernek 2: Sünnet
Saat : 22:15 - 00:15 (120 dakika)
Kanal : TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Rasim Öztekin, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Roberto Carlos, Şinasi Yurtsever
Yönetmen : Selçuk Aydemir
İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail, bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvar. Ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır. Sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini almıştır. İşler sarpa sarar ve acele düğüne aşk bile karışır.

29 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon 29 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.