29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonra okul var mı, yok mu?

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ikinci tura kalması sebebiyle 28 Mayıs Pazar günü yeniden seçim heyecanı yaşanacak. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle, 29 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Ayrıntılar haberimizde...

14 Mayıs 2023 Pazar günü, 28. dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 55 milyondan fazla seçmen sandığa giderek oy verdi. Seçimlerin ikinci tura kalması sebebi ile de, 28 Mayıs Pazar günü vatandaşlar, yeniden sandığa gidecek. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle, 29 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Araştırmalar devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer gündeme dair soruları yanıtladı. Peki, 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Detaylar haberimizde... 

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonra okul var mı, yok mu?

29 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Özer,  TRT Haber’deki konuşmasında 29 Mayıs'ta okulların tatil olup olmayacağına yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlk defa milletvekilliği ile ilgili süreç yaşadım. Bakanlıkla birlikte Ordu’da vatandaşlarımız ile süreç yönettik. Ordu ve tüm ilçelerde tüm bakanlıklarda bekleyen işlerin yürümesi için çalıştık. Hizmetin tüm vatandaşlara gidebilmesi siyasetimizin ana noktası. Ordu’ya ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik.

16 Haziran’da okullar kapanıyor. Depremin başlangıcından itibaren okulların normalleştirilmesi için çalıştık. Çadırsa çadır, konteynerse konteyner çocuklarımızı o ortamdan uzaklaştırmaya çalıştık. Depremden etkilenen illerimizi 3 kategoriye ayırdık. LGS ve YKS'de öğrencilerimiz için destek verdik.

İKİ AY TELAFİ EĞİTİMİ YAPILACAK

Sınavlara hazırlanabilmeleri için destek kursları açtık. 1 Ağustos-1 Eylül arasında telafi eğitimi olacak. Toplamda iki aylık telafi eğitimi yapacağız."

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonra okul var mı, yok mu? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Seçimleri Mahmut Özer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.