29 Ağustos Sayısal Loto çekilişi kazanan numaralar sorgulama millipiyangoonline

29 Ağustos 2020 Sayısal Loto çekilişi kazanan numaralar merak ediliyor. 56 milyon TL değerinde büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaraları sorgulamaya başladılar. Sayısal Loto kazanan numaralar hangileri? İşte 29 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları…

Milli Piyango tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde 29 Ağustos kazanan numaralar merak konusu haline geldi. En son 6 ve 5+1 bilen olmadığından Sayısal Loto’da büyük ikramiye olan 56 milyon TL’yi kazanmak için kıyasıya bir rekabet başladı. 29 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında kazanan numaralar ise şimdiden büyük bir merak haline geldi.

29 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ KAZANAN NUMARALAR

1-19-89-85-18-87 (13) Joker

EN SON YAPILAN ÇEKİLİŞ SONUÇLAR NASILDI?

Çılgın Sayısal Loto'nun 26 Ağustos çekiliş sonuçları 21.30'da açıklandı. Çılgın Sayısal Loto'da şanslı rakamlar şu şekildeydi; 67 - 58 - 59 - 27 - 38 - 13 + 45 (Joker)

SAYISAL LOTO SONUÇLARI BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

29 Ağustos Sayısal Loto çekilişi kazanan numaralar sorgulama millipiyangoonline ile ilgili etiketler Sayısal Loto çekiliş sonuçları kazanan numaralar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.