28 Şubat zihniyeti başörtülü mezunları hedef aldı! Gizlice kayda alıp nefret kustu...

İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde Hukuk Fakültesi'nden mezun olduğunu iddia ettiği başörtülü öğrencileri gizlice kayda alan bir kişi "Geleceğin Hukukçuları, harika, nasıl Hukuk Fakültesi?" sözleri ile sosyal medyada o anları paylaştı. Kin dolu videonun gündeme gelmesinin ardından ise törenin, hukuk fakültesi değil ilahiyat fakültesine ait olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Üniversitesinin mezuniyet tören alanına gelen bir adamın çektiği nefret dolu video ise sosyal medyada gündem oldu.

Törenin hukuk fakültesinin mezuniyeti olduğunu iddia eden videonun sahibi, görüntülerde başörtülü öğrencileri işaret ederek nefretini kusuyor.

NEFRET DOLU PAYLAŞIM

"Geleceğin hukukçuları... Harika... Müthiş bir şey. Adalet bu insanlara emanet olacak. Nasıl hukuk fakültesi? Vallahi bravo. Mezun olmuşlar... " ifadelerinin yer aldığı video sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

İLAHİYAT FAKÜLTESİNİN MEZUNİYETİ ÇIKTI

Kin dolu videonun gündeme gelmesinin ardından ise törenin, hukuk fakültesi değil ilahiyat fakültesine ait olduğu ortaya çıktı.

28 Şubat zihniyeti başörtülü mezunları hedef aldı! Gizlice kayda alıp nefret kustu... ile ilgili etiketler İstanbul İstanbul Üniversitesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.