28 Nisan Pazar İddaa tahminleri!

Ekibimiz 28 Nisan Pazar gününün İddaa tahminlerini sizin için hazırladı.

Hafta sonu futbol heyecanı durmaksızın devam ediyor. Ekibimiz 28 Nisan Pazar gününün 4 maçını sizin için seçti. İşte 4 maçın İddaa tahminleri:

BURSASPOR-AKHİSARSPOR İDDAA TAHMİNİ

Süper Lig’de tehlike bölgesini yakından ilgilendiren maçta Bursaspor, Akhisarspor’u ağırlayacak. Akhisarspor ilginç bir sezon geçiriyor. Ligin dibine demirlediler ancak kupada finale çıkmayı başardılar. Maç onlar açısından daha kritik. Kazanamazlarsa zaten zor olan kümede kalma ihtimali daha da zorlaşacak. Bursaspor ise haftalardır kazanamıyor. Taraf bahsini riskli gördüğümüz maçta TGS 2-3 seçimi iyi bir kaçış yolu.

KAYSERİSPOR-ALANYASPOR İDDAA TAHMİNİ

Alanyaspor geçen hafta Fenerbahçe’yi belki 1-0 devirdi ancak daha farklı da kazanabilirdi. Çok sayıda gol kaçırdılar. Ligde şu an 5. sıradalar. Eğer Ziraat Türkiye Kupası’nı Galatasaray alırsa ligde 5. sıra da Avrupa Ligi’ne gidebilecek. Yani burayı korurlarsa Avrupa vizesi alma ihtimalleri var. Kayserispor ise hedefsiz, ayrıca takımda eksikler var. Konuk ekip zafere uzanabilir.

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ İDDAA TAHMİNİ

Başakşehir’in sahasında Göztepe’ye yenilmesiyle Beşiktaş da şampiyonluk için epeyce umutlandı. Siyah-beyazlı takım üstelik son haftalarda formunu da epeyce arttırdı. Şampiyonlar Ligi ön elemesi anlamına gelen ikinci sıra bile yeterli bir motivasyon kaynağıyken, şampiyonluk için hepten vites yükselteceklerdir. Ankaragücü nispeten rahat konumda. Beşiktaş sahasında farka gidebilir. Handikaplı 1 seçimi yazılır.

HOFFEHEİM-WOLSBURG İDDAA TAHMİNİ

Almanya Bundesliga’da da artım 7. sıra Avrupa Ligi’ne gidebilecek. Şu anda burada Hoffenheim bulunuyor. Ancak bu hedefin ev sahibini yeteri kadar motive edeceğini sanmıyorum. Onların gözü hala ilk 4’te. Şampiyonlar Ligi sırası ihtimali sürdüğü müddetçe kovalayacaklardır. Wolfsburg ise Avrupa Ligi için savaşıyor. Mücadele gollü geçer ancak bol gol bahislerinin oranı düşük açıklanmış. Ev sahibinin kazanmasını bekliyoruz. Handikaplı galibiyetleri de değerlendirilebilir.

28 Nisan Pazar İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler Ankaragücü Bursaspor İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.