28 Ekim okullar yarım gün mü? Cuma öğleden sonra üniversiteler tatil mi?

28 Ekim öğleden sonra okullar tatil mi sorusunun yanıtı belli oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kısa bir zaman kala Cuma gününde öğleden sonra okullarda ders var mı sorusuna yanıt arayan öğrenciler için son dakika bilgisi verildi. Peki, 28 Ekim öğleden sonra okullar ve üniversiteler tatil mi? İşte detaylar…

28 Ekim öğleden sonra okullar, üniversiteler tatil mi, yarım gün mü sorusuna yanıt arayan öğrenciler için son dakika açıklaması geldi. Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü bu senede büyük bir etkinlik ve törenlerle kutlanacak.

Öğrenciler ve çalışanlar ise 28 Ekim Cuma günü öğleden sonra resmi tatil mi, yarın gün mü sorusuna yanıt aramaktadır.

28 Ekim Okullar, Üniversiteler Tatil Mi?

28 Ekim Cuma günü öğleden sonra resmi tatildir. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversitelerde de öğleden sonra ders yapılmayacaktır.

28 Ekim Tatil Mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs’ta kutlanan milli bir bayramdır. Bu sebeple 29 Ekim resmi tatildir. 28 Ekim ise yarım gün olduğundan öğleden sonra okullar ve kamuda tatil saat 13.00’dan itibaren başlamaktadır.

Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

28 Ekim okullar yarım gün mü? Cuma öğleden sonra üniversiteler tatil mi? ile ilgili etiketler 28 Ekim tatil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.