28. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM sözlü mülakat yerleri açıklandı mı?

'28. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM sözlü mülakat yerleri açıklandı mı?' sorularının cevapları polis adayları tarafından merak ediliyor. İşte bilmeniz gerekenler...

Polis Akademisi Başkanlığı, 28. Dönem POMEM mülakat sınavına katılacak adayların sınav yeri ve tarihlerini açıkladı. Polis adayları POMEM mülakatlarının ne zaman yapılacağını ve sınav yerlerini merak ediyordu. POMEM'le ilgili tüm bilgileri www.pa.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

28. DÖNEM POMEM MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

Polis Akademisi, internet sitesinde yayınladığı duyuruya göre 28. Dönem POMEM giriş sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır.

28. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM sözlü mülakat yerleri açıklandı mı?

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. Adayların, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

28. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM sözlü mülakat yerleri açıklandı mı? ile ilgili etiketler POMEM mülakat sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.