27 Şubat Salı A Spor yayın akışı!

A Spor yayın akışı vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. Türkiye'nin en iyi spor kanallarından biri olan A Spor Ziraat Türkiye Kupası maçlarını naklen yayınlıyor. Süper Lig'in 23. haftasının heyecanı biterken Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yaşanmaya başladı. Yarı finalde Galatasaray-Akhisarspor eşleşirken Beşiktaş-Fenerbahçe heyecanı da yaşanacak. Vatandaşlarımız ise A Spor'da hangi programların olduğunu merakla araştırıyor. Biz de merak edilenleri derledik. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı hangi kanalda? İşte, 27 Şubat Salı A Spor yayın akışı...

27 Şubat Salı A Spor yayın akışı haberimizde... Türkiye'nin en etkili spor kanallarından biri olan A Spor vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılmakta. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş-Fenerbahçe, Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor karşı karşıya gelecek. Bu konuyla ilgili detayları arayan vatandaşlarımız için haberimizi derledik. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı hangi kanalda? İşte, 27 Şubat Salı A Spor yayın akışı...

27_Subat_Sal_A_Spor_yayn_aks__GS_Akhisarspor_kupa_mac_Bugun_A_Sporda_ne_var

A SPOR

a Spor, Çalık Holding denetimindeki Turkuvaz Medya Grubu'nun sahipliğini yaptığı bir spor kanalıdır. 15 Temmuz 2014'te yayın hayatına başlaması planlanan kanal Türksat 4A uydusuna geçişin ertelenmesi üzerine 18 Eylül 2014 tarihinde yayın hayatına merhaba demiştir. Türkiye Kupası, Serie A ve Primeira Liga maçlarının yanında TRT ile birlikte Süper Lig maçlarının özetlerini yayınlamaktadır. Sporun her dalında haberler, yorumlar ve tartışma programları bu kanalın içinde yayınlanmaktadır. Aynı zamanda a Spor, TRT Spor, NTV Spor, Fenerbahçe TV ve sportstv'den sonra Türkiye'nin 5.şifresiz yayın yapan spor kanalı olmuştur. Ayrıca Türkiye'nin yayıncılık tarihindeki ilk şifresiz HD yayın yapan spor kanalı olmuştur ve aynı zamanda A Spor Radyo ile eş zamanlı olarak yayını yapmaktadır.

27 ŞUBAT SALI A SPOR YAYIN AKIŞI

07:00 Sabah Sporu | canlı

10:00 Spor Günlüğü | canlı

11:00 Spor Ajansı | canlı

14:00 Gün Ortası | canlı

15:00 Spor Gündemi | canlı

16:30 Bi Dünya Spor | canlı

17:00 Spor Gündemi | canlı

18:00 Ana Haber | canlı

19:00 Türkiye’nin Kupası | canlı

20:30 TM Akhisarspor – Galatasaray – ZTK | canlı

22:15 Türkiye’nin Kupası | canlı

27_Subat_Sal_A_Spor_yayn_aks__GS_Akhisarspor_kupa_mac_Bugun_A_Sporda_ne_vargdsag

SUNUCULAR

Çiğdem Ceylan
Recep Aygün
Kerem Canbulat
Mustafa Göksu
Deniz Türe
Ceyla Büyükuzun
Setenay Cankat
Serkan Korkmaz
Erman Toroğlu
Ceyda Dönmez
Hıncal Uluç
Kemal Belgin
Güven Taner
Levent Tüzemen
İlker Yağcıoğlu
Taner Özyurt

A SPOR RADYO

2016 yılı itibarıyla yayın hayatına geçirmiştir. Radyonun yayın çizgisi spor radyosudur. Futboldan basketbola birçok spor branşından yayınları dinleyicilerine aktarmaktadır. Radyonun yayın merkezi İstanbul'dur. A Spor Radyo şu anda İstanbul'da 92.9, Ankara'da 96.4, İzmir'de 101.0, Erzurum'da 100.2, Samsun'da 104.7 Frekanslarından karasal yayın yapmaktadır.

27_Subat_Sal_A_Spor_yayn_aks__GS_Akhisarspor_kupa_mac_Bugun_A_Sporda_ne_varfsafas

A HABER

a Haber, Çalık Holding tarafından kurulmuş haber kanalı. Kanalın genel yayın yönetmenliğini Habertürk TV'nin eski genel yayın yönetmeni Erdoğan Aktaş üstlenmiş, 2011'de yerine eski yardımcısı Cengiz Er geçmiştir.[1]Hem HD hem de SD yayın yapmaktadır. Türkiye'nin ilk HD yayın yapan haber kanalıdır. TRT Türk'ten sonra 16:9 geniş ekran formatında yayın yapan ikinci haber kanalıdır.

TARİHÇE

24 Nisan 2011'de test yayınına, 25 Nisan 2011'de ise normal yayına başlamıştır. Haber yayınının yanı sıra, bazı futbol karşılaşmalarını da yayınlamaktadır. Copa America 2011'in yayın haklarına sahip olup, tüm maçları HD kalitesi ile naklen yayınlamıştır. 2011 İtalya Süper Kupa Finalini de HD kalitesiyle yayınlamıştır. Türkiye Kupası 2011-2012 sezonu maçlarının bazılarını da HD kalitesiyle canlı yayınlayacaktır.

A HABER RADYO

A Haber Radyo, Türkiye genelinde farklı Frekanslardan yayın yapan Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ulusal haber radyosudur. İstanbul'da 90.2, Ankara'da 99.7, İzmir'de 104.3, Bursa'da 90.2 Frekanslarından yayın yapmaktadır.

2014 yılında Radyo Turkuvaz'ın kapanmasıyla yayına başlayan A Haber Radyo yayınlarının önemli bir kısmı A Haber Televizyonu ile paralel içeriktedir. Radyo, Turkuvaz Medya Grubu'na bağlıdır.

A NEWS

a News, Turkuvaz Medya Grubu tarafından kurulmuş uluslararası haber kanalı. 3 Nisan 2017'de yayın hayatına başlayan ilk özel uluslararası İngilizce haber kanalı. Türkiye'nin TRT World'den sonra ikinci İngilizce uluslararası haber kanalı olarak yayın hayatına başladı.

27_Subat_Sal_A_Spor_yayn_aks__GS_Akhisarspor_kupa_mac_Bugun_A_Sporda_ne_vardsfaf

GALATASARAY-AKHİSARSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Yarı finalde ilk maç 27 Şubat Salı günü saat 20:30'da oynanacak. Rövanş maçları ise 17-18-19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmanın A Sopr ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Galatasaray, bu turda Sivas Belediyespor ile eşleşti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleyi 5-1 kazanan Galatasaray, ikinci maçta 2-1 mağlup olmasına rağmen son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Bucaspor ile eşleşen Sarı-Kırmızılı ekip iki maçtan da 3-0 galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. Çeyrek finalde son şampiyon Konyaspor ile eşleşen Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kalmasına rağmen, ikinci maçı 4-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan başlayan Akhisarspor, 24 Erzincaspor'u 6-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. 5. turda Ankara Demirspor eşleşen Akigolar ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanırken, evinde 1-1 berabere kalarak adını son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Boluspor'a ilk maçta 2-1 mağlup olan Akhisar, ikinci maçta evinde 1-0 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Süper Lig'de fırtınalar estiren Kayserispor'u ilk maçta 1-0 yenen Okan Buruk'un öğrencileri, ikinci maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve yarı finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in Mariano yerine sürpriz şekilde Martin Linnes’te ısrar etmesi tartışılırken, hem bunun nedenleri merak edildi hem de Terim’in neden böyle bir tercih yaptığı konuşuldu.

RODRİGUES DURDURULAMIYOR

Galatasaray'da Garry Rodrigues yükselen formu ile dikkat çekiyor.

Özellikle Fatih Terim'in gelişiyle birlikte performansını arttıran başarılı oyuncu, sarı-kırmızılıların hücum gücünde önemli bir rol oynuyor.

Tudor döneminde lige iyi başlayan Rodrigues, ilk 4 haftada 3 asist yapmıştı. Ancak daha sonra düşüşe geçen 27 yaşındaki futbolcu, 17. haftaya kadar yalnızca 1 gol atabildi.

Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesiyle beraber ise bambaşka bir Rodrigues ortaya çıktı.

Göztepe mücadelesinde 1 gol atan Rodrigues, Kayserispor deplasmanında ise 1 gol 1 asist ile yükselişini sürdürmüştü. Bir sonraki hafta Osmanlıspor karşısında da 1 asist yapan Rodrigues, Sivasspor deplasmanını boş geçti.

Türk Telekom Stadı'ndaki Antalyaspor maçında 1 asist ile katkı vermeye devam eden Yeşil Burun Adalı futbolcu, Kasımpaşa deplasmanında da 1 gol attı.

Rodrigues, Bursaspor önünde de maçın yıldızlarından biriydi. 1 gol 2 asist ile oynayan başarılı oyuncu, Terim ile 7 maçta 4 gol 5 asist yaparak Gomis ile birlikte hücumda en etkili oyunculardan biri oldu.

27 Şubat Salı A Spor yayın akışı! ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor a spor yayın akışı maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.