27 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor. 27 Nisan Çarşamba Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da yapılacak çekilişle belli olacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak ve noter huzurunda gerçekleşecek Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? Detaylar haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 27 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar haberimizde olacak. Talihlilerin gözü kulağı ise Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanacak çekilişte olacak.

27 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'dan hemen sonra haberimzide olacak. Her Çarşamba akşamı yapılan şans oyunu çekilşinde milyonlarca ikramiye sahibini buluyor. Çekilişin sonuçları millipiyangoonline.com adresinden yayınlandığı Sayısal Loto sonuçları haberimizde de yayınlanacak.

Kazandıran numaralar; 29-32-35-47-64-73 Joker-68 SüperStar-72 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 55 milyon devretti.

Sayısal Loto Sonuçları İçin Tıklayınız

Sayısal Loto 27 Nisan Büyük ikramiyesi 54.346.813,37 tl'dir.

27 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.