27 Nisan Pazartesi gününe dikkat! Beklediğiniz o haber nihayet gelecek!

27 Nisan haftasına iletişim odaklı bir başlangıç yapabiliriz. Pazartesi günü beklediğimiz haberlerin artık geldiği, konuşma ve yazışmaların olduğu bir gün olabilir. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 27 Nisan-3 Mayıs haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

27 Nisan Pazartesi günü, haftaya iletişim odaklı bir başlangıç yapabiliriz. Çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz. Beklediğimiz haberler artık gelmeye başlayabilir. Pazartesi günü, yeni bilgiler öğrenmeye başlayabiliriz. Yeni haberler alırken her duyduğunuz şeye inanmayın çünkü yalan haber olma ihtimali çok yüksek.

28 Nisan Salı günü, iletişim gezegeni Merkür, artık Boğa burcunda ileriyor. Gündemimizde para, yemek, kilo, lüks giderler, doğa ve sanat konuları olacak.

2 Mayıs Cumartesi, sağlıkla ve hijyen ile ilgili konular tekrar gündemde olacak. Bu alanlarla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.