27 Nisan Cumartesi Fenerbahçe - Trabzonspor İddaa tahmini!

Ekibimiz sizler için Fenerbahçe - Trabzonspro maçının İddaa tahmini hazırladı.

SuperHaber yine kazandırmaya devam ediyor. Ekibimiz bu hafta Süper Lig'de oynanacak kritik Fenerbahçe-Trabzonspor için önemli analizlerde bulundu ve İddia tahminlerini hazırladı.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR İDDAA TAHMİNİ

Alanyaspor deplasmanında çok kötü performans çizerek yenilen Fenerbahçe, düşme korkusun da yakından hissediyor. Göztepe’nin Başakşehir galibiyeti alt sıraları iyice karıştırdı. Sarı Kanarya’nın rahat bir nefes almak için Trabzonspor’u mutlaka devirmesi lazım. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım’ın durumu belirsiz. İsmail Köybaşı ise cezalı. Orta alandan Mehmet Ekici’nin cezası da sürüyor. Moses ve Serdar Aziz de sakat listesinde. Trabzonspor ise son 5 maçını kazandı ve moralli. Karadeniz ekibi, söz konusu Fenerbahçe maçı olduğunda motivasyon sıkıntısı çekmiyor. Tempolu bir 90 dakika izleriz. 2.5 barajı aşılır.

27 Nisan Cumartesi Fenerbahçe - Trabzonspor İddaa tahmini! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.