27 Mart - 2 Nisan Haftası burç yorumları...

Astrolog Hande Güç Onur yazdı...

İyi haftalar sevgili okurlar;

Haftaya Ay İkizler seyri ile giriş yapıyoruz. İletişimin, medyanın, eğitimin, seyahatlerin, düşünce trafiğinin ön planda olduğu bir hafta. Enerjiyi doğru kullanabilirsek iletişimle şifa bulabileceğimiz gibi, aksine konuları abarttığımız, yaralarımızı deşdiğimiz, yenilerine vesile olduğumuz bir görünüm de verebilecek. Duygularımızı ifade etmemizi destekleyici kombinasyonlar varken dilerim bunu şifa yönünde çalıştırabilelim. Aceleci, ben merkezci, olgun olmayan, konu ve kavramları gereğinden fazla mübalaa eden tavırlardan da uzak duralım.

 

Kad, Juno ve Venüs hala kavuşum halinde, Venüs de Uranüs ile kavuşuma ilerliyor. Kadersel birliktelikler, ani, hesapsız başlayan ilişkiler yine gündemimizde...

 

Mars henüz Yengeç Burcuna geçmiş durumda ve Plüton ile partil 150 liği devam ediyor; Güneş ile karesi ise orblu da olsa mevcut. Hali hazırda yangınlar, patlamalar, kazalar, yaralanmalar gibi fiziksel riskler ile  öfke patlamaları, kontrolsüz dürtüsel çıkışlar, kavgalar gibi psikolojik etkileri de devam etmekte.

 

Mars Satürn trinesi tüm hafta boyunca aktif, etik ve disipline ilerlediğimiz alanlarda girişimleri destekliyor, devlet dairlerine yapılacak başvurular adına da olumlu sayabiliriz bu görünümü.

 

Plüton Kova seyrinin etkileri ise gümbür gümbür geliyor. Fransa'da emeklilik yasasına karşı Macron'a halkın gösterdiği tepki, İsrail'de halkın askeri rejimden özgürleşme çabası ve sokaklara dökülmesi bunlar hep halkların özgürlük savaşlarının başlangıcı ve süreç içinde artarak devam edecek, hep beraber göreceğiz. İsyanların, ayaklanmaların, baskıcı  bağnaz düzenlere direnmenin, onları dönüştürmenin zamanları ... Kova arketipi insanlığı daha aydınlık ve özgür bir döneme taşıyacak. Bilim ve teknolojiyi takip etmeyen, ilerici yaklaşımdan imtina eden kaybedecek. Direnmeden çağa uyum sağlayabilen ülkeler ise güçlenerek dönüşecek. Bireysel yaşamda da sabit burçlar (Kova, Aslan, Akrep, Boğa ) direndikleri konularda artık gerekli dönüşümü yaşayacaklar aksi zaten yıkım getirecek...

 27 Mart - 2 Nisan Haftası burç yorumları...

Salı sabahı Ay Neptün karesi hakim. Erken saatlerde dalgınlıklara, sakarlıklara, kazalara,  kandırılmaya açık bir enerjide olacağız. Yine alerjiler, zehirlenmelere de dikkat.  Özellikle Balık, Başak, İkizler ve Yay burçları dikkat etmeliler. Ay öğleden sonra da Yengeç geçişiyle Mars kavuşumunda aşırı dürtüsel bir yapı verebilir ki Plütona da 150  olacağı için az önce bahsettiğim Mars-Plüton açısı tetiklenecek. Kazalara, kavgalara lütfen dikkat. Bir yandan da Venüs Uranüs kavuşumuna yarım kare atarak ilişkiler adına da gergin bir görünüm veriyor. Tabi bunun para piyasalarını da dalgalandıracak bir görünüm olduğu kesin. Garanti görmediğimiz yatırımlar adına aksiyon alınmamalı. Sağlam adımlar at diyor gökyüzü kısacası risk alma diyor. Ayrıca Merkür-Jüpiter kavuşumu netleşiyor. Zihnimiz oldukça aktif olabilir. Yeni fikirler havada uçuşabilir. İletişim ağımız genişleyebilir. Abartıdan uzak durmaya çalışmamız gereken bir gün. Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat edelim. Sevgili Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar iletişimde özenli olalım, ilişkilerimizde gerginlik yaşamayalım...

 

Çarşamba günü iletişim adına dikkat edilmesi gereken bir gün, özellikle akşam saatlerinde bu anlamda dikkatli olalım. Yaralanmalara, ev kazalarına özellike kafa bölgemize dikkat edelim. İştahımızda artış olabilir. Para harcamaya meyilli olabiliriz. Anlaşmalar, imza atmak gibi gündemler için nispeten uygun bir gün çarşamba. Bir takım finansal kazanımlar da mümkün. İlişki de ani süprizli konu ve kavramlar getirebilir.

 

Perşembe günü haftanın finansal anlamda dikkatli olunması gereken bir diğer günü. Uranüs ve Venüs tam kavuşum haline gelirken para piyasalarının stabile olması güç olacaktır. Spekülatif para piyasalarında dikkat edilmesi gereken bir gün. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda da ani krizli gündemler doğurabilir. Bir diğer yandan da yaratıcılığımızın, ilham alma yetimizin destekleneceği bir gün. Sanatsal çalışmalar adına uygun enerjiler hakim. Hayır işleri, dua, yardımlaşma huzur verecektir bugün sizlere. Bu hafta genel anlamda iletişime dikkat etmemiz gerekirken bugün de yine sabah saatleri Ay Merkür kareli.

 

Cuma günün ilk saatleri yani Perşembe gecesi Ay Aslan burcuna geçiyor olacak. Aslında keyifli ve eğlenceli olan bu konum Plüto'dan baskı alacağı için Perşembe gece yarısı itibariyle  biraz manipülatif etkilere maruz kalabiliriz. Satürn de 150'lik atarken bir yandan, kendimizi duygusal anlamda biraz huzursuz hissedebileceğimiz saatler diyebiliriz. İlacımız yine yaratıcı yönümüzü teşvik etmek, sanatsal uğraşlar olacak. Cuma günü yine 3. şahıslardan gelebilecek, kıskançlık ve zararlara karşı dikkatli olalım. Kazlara karşı temkinli olalım.

 

Cumartesi günü  aslında ilişkiler adına gerginlikler getirebilecek bir gün ama şifalandırıcı etkiler de barındırıyor. Gökyüzü bu aralar derin yaralarımızı biraz deşiyor olabilir ama bilinki iyileştirmek için ve bugün ruhen buna uygun bir enerjide olacağız. Cuma gecesi başlayan etki cumartesi öğlene dek sürüyor olacak. İçsel dengemizi de koruyacağımız iyimser bir alan hakim. İletişimi doğru kullanmak kilit nokta. Öğleden sonra ilişkiler adına dikkatli olmamız gerekecek Uranüs Venüs kavuşumu bir de Aydan kare alacak. Ani gerginlikler yaratabilecek bir görünüm var ve tabiki finansal krizlere açık ... Tutulma tetiği olacağı için yine depremsellik ve doğal afetler  adına da riskli bir gün cumartesi.

 27 Mart - 2 Nisan Haftası burç yorumları... - Resim : 2

Pazar günü  Merkür de Plütona ilerlerken baskıcı ve manipülatif uslup ortam bulabilir. Bu da istemediğimiz ayrıştırıcı etkiler yaratabilir. Genel anlamda haftasonu ilişkilere ve iletişimde sağduyulu olmamız gerekiyor. Öğle saatleri Ay anaretik derecelerde Plüto ile de 150 dikkatli hareket etmekte fayda var. Satürn ile de karşıt duygusal baskılanma yaşatabilir. Chironla da 135 yani hepsine baktığımızda biraz duygusal anlamda krizli. Öğleden sonra Ay Başakk burcuna geçiyor olacak daha detaycı, eleştirel, mükemmelliyetçi ve biraz huzursuz bir enerji diyebiliriz. Akşam saatlerine doğru enerji biraz daha az dürtüsel ve uyumlu gözüküyor. Başlangıçlar adına olumlu artık akşam saatinde neye başlayabilierseniz :)) Bir yandan yeni solar return döngümü de görmüş oluyorum şu an :))  Şu haftayı sakin atlatalım lütfen, en azından kendi otokontrolümüzü sağlayabilelim.

 

Güneş yavaş yavaş Chiron Jüpiter kavuşumuna yaklaşıyor orblu kavuşumda. Jüpiter ve Chiron'un kavuşumuna Mavelik Chiron denir. Yaralanmayı ve o yaralarından ders alarak bir şifacıya, öğretmene dönüşmeyi vurgular. Acıyla büyümek... Gökyüzünde bu kavuşum varken doğanlar iyi eğitmenler olurken, hayatlarının bir döneminde derin acılardan da gecerler. Simdi transitte bu etkiler varken etki aldığımız alanlarda yaralarımızla dönüşmeyi seçelim. 

 

Belli bir süredir ilişkilerimizde her zamankinden daha fazla güven ve konfort arayışında olabiliriz. Bir yandan da sınırlarımız ve bireysel çizgilerimiz de bütünün içinde belirginleşiyor. Ama diğerkam olmamızı istiyor gökyüzü. İhtiyaç duyduğumuz ilgi ve şevkati göremediğimiz noktalarda agresif ve duygusal patlamalara da çok açığız bu hafta. İlişkilerde koparıcı çalışabilir. Duygu kontrolü Mars Yengeç ile birlikte biraz güçleşecektir, dikkat etmekte fayda var. Hem eylemselliği desteklerken hem de ani dürtüsellik yükleniyor dolayısıyla irade geliştrimek şart. Geliştiremeyen kaybeder...

 

Her zamanki gibi yaşam neye ihtiyacımız varsa, varlığımızın gelişimi için ne gerekliyse onu getirmeye devam ediyor. Olana saygı ile yolumuza devam :) ve tabiki gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun. İnsanın kendini yeniden var etme yolculuğunda, kendine olan desteği katlanarak artsın dilerim :)

 

Sevgilerimle ...

 

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; burcunuzda önemli bir stelyum var, yaralarınızla dönüşüm yaşadığınız bir süreçtesiniz. İletişimde abartılı tavırlardan yara almak ya da yara açmaktan kaçının. İradenizi çalıştırın. Yakın çevrenizle iletişimin yoğun olduğu bir haftaya giriyorsunuz zaten bu anlamda riskten kaçının. Önümüzdeki bir yıl boyunca yoğun dönüştürücü etkiler alacaksınız mental olarak buna kendinizi hazırlayın; bunlar kadersel süreçler. Kendinizi adadığınız alanlarda, kendinize haksızlık etmediğinizden emin olun ve dengeye gelmeye çalışın. Aile bireylerinizle aranızdaki sorunları çözme isteği duysanızda, bu hafta bazı konularda akışa güvenin ve zorlamayın. Yöneticinizin Yengeç seyri sizi duygusal anlamda gelgitli ve pasif agresif yapabilecek; kendi alanınızı bu anlamda kontrol etmeye çalışın. Yani otokontrol geliştirin. Yine ailede, kardeş, kuzen ile ilgili  sağlık sorunları da gündem olabilir. Ev ile araba ile ilgili tadilat vb. işler gündeminize gelebilir, enerjiyi bu yönde sağaltmak faydalı da olacaktır. Özellikle haftanın ikinci yarısı finansal konularda çok dikkatli olmalısınız. Ani gündemler ve kararsız bir enerji var para evinizde. Harcamlarınıza, yatırımlarınıza dikkat edin.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; finansal konularla ilgilenmeniz gerekecek bu hafta. Manipülatif etkileri ayıklayabilirseniz, yeni adımlar atmanız söz konusu olabilecek. Bir yandan da karmik yaralarınızın etkilerinin, bilinçaltında aktif olduğu bir süreç söz konusu. Bu sizi geliştirici bir etki çalıştıracak ama biraz da zorlayabilecek. Rahatlatıcı mediatatif çalışmalar, terapiler sizin için bu dönem uygun olacaktır. Ruhen derinden adandığınız noktaları gözden geçirin. Sağlığınıza dikkat edin. Gerekli tetkiklerinizi ihmal etmeyin. Hastane gündemleriniz olabilir. Araba ile ilgili gündemleriniz olabilir. Yine bir seyahat planınız yada yeni bir eğitime başlamanız söz konusu olabilir. Trafikte dikkatli olun.  Haftanın ikinci yarısı finansal yatırımlarınıza ve ikili ilişkilerinize dikkat edin. Ani beklenmedik gündemlerle karşılaşmanız olası. Bir anda fiziksel bir değişim kararı da alabilirsiniz ama dikkat edin sonra pişman olmayın. İyi düşünün :)

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; hayatınızla ilgili planlar yaptığınız, dış görünümüzle ilgili kararlar aldığınız, kendinizi şifalandırmak, motive etmek istediğiniz bir hafta. Sosyal çevrenizle olan iletişiminizde yoğunluk yaşayacaksınız. Yakın arkadaşlarınızla şifa bulabileceğiniz gibi yara alabileceğiniz tartışmalar da gündeme gelebilir. Enerjiyi doğru çalıştırmak ve tabiki kadersel akış da önemli olacak bu süreçte. Maddi olarak biraz krizlere açıksınız diyebiliriz; dikkatli adımlar atmanız sağlam olmayan yatırımlardan kaçınmanız gerekecek. Bir kısmınızda ise bu etki sağlık alanında çalışabilir bu nedenle bu hafta sağlığınıza, kazalara  dikkat edin. Gerekli tetkiklerinizi de yaptırın. Ani başlayan gizli ilişkiler gündeminize gelebilir. Süreç çok da kontrolünüzde olamayacaktır ama her şekilde gözlerden uzak yaşamak isteyeceksiniz. Uranüs etkisi hakim olduğu için yine de temkinli yaklaşmaya çalışmalısınız.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; Mars'ın burcunuza geçişi sizler için bir anlamda stresli bir dönemi vurguluyor. Mental ve fiziksel sağlığınız önem kazanacak. Enerjiyi spor yaparak sağaltmaya çalışabilirsiniz. Bu hafta otorite figürleriyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı manipülatif etkilere de açıksınız, öfke kontrolü geliştirmeniz çok önemli. Yine kazalara, yangınlara karşı da tedbirli olun. Bazı ihtiyaç ve gereksinimlerinizi tamamlamak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyer alanında iletişiminiz, uslubunuz yönünüzde belirleyici olabilir. Haftanın ikinci yarısı sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ani, beklenmedik gündemler oluşabilir. Bu hafta sagduyulu tavırlar içinde kalabilmek sizler için çok önemli çünkü dürtüsel etkiler altındasınız. Bunun farkında olursanız irade geliştirmek kolaylaşacaktır.

 27 Mart - 2 Nisan Haftası burç yorumları... - Resim : 3

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; bu hafta yurtdışı bağlantılı konular, hukuki süreçleriniz, akademik alandaki işlemleriniz bazı aksamalarla ilerleyebilir. Sürecin size öğretecekleri olacaktır. Mental sağlığınızın önem kazandığı bir süreçtesiniz. Bilinçaltınızda sizi strese sokan olgular hareketlilik kazanmış olabilir. Bunu şifalandırmak adına eyleme geçmeniz, terapi almanız, bilinçaltı şifa çalışmları yapmanız için uygun zamanlardasınız. Bilinciniz, farkındalığınız yaralarınızdan özgürleştikçe yükselişe geçiyor olacak,  enerjiyi doğru yönelendirebilirseniz. Kibir ve egodan sıyrılmayı tercih edin :) ve iletişim şeklinize bu hafta çok dikkat edin. İkili ilişkileriniz, ortaklarınız ve hatta açık rekabet halinde olduğunuz kişilerle ilgili yaşayacağınız konu ve kavramlarla dönüşeceğiniz uzun bir süreç var önünüzde. O nedenle dengede kalabilmeniz çok önemli. Haftanın ikinci yarısında kariyer alanında gerek finansal, gerek ilişkiler adına ani gündemler, dürtüsel etkiler söz konusu, buna da hazır olun...

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; en derinlerinizin, içinize gömdüklerinizin kurcalandığını hissediyor olabilirsiniz. İçinizde engel olamadığınız bazı abartılı duygusal tepkiler oluşabilir, ve bunlara yoğunlaşmış bir zihin yapısı sizi biraz yorabilir. Bu nedenle sizler de bazı meditatif çalışmalar vb.i ile dengelenmeye çalışın. Bazı süreçler hırpalar ama nihayetinde de güçlendirir. Kendinizi adadığınız konuları gözden geçirin. Belki de yeni bir yön gereklidir bazı alanlarda. Sizler de 2.5 sene boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve hatta evlilik evinizden sınanacaksınız. Sorumluluklarınızın arttığı bir süreç olacak. Bir kısmınıza da evlilik getirecek bu süreç. Ama kendinizi adama noktasında dengeyi kaçırmamalısınız. Günlük yaşantınız, rutinleriniz değişecek. Bu hafta yakın arkadaşlarınızla krizli gündemlere açıksınız, manipülatif etkiler söz konusu. Özellikle sosyal çevrenizde bu anlamda dikkatli olun. Bazı istek ve arzularınıza yönelik gereklilik önceliğine göre adımlar atmanız söz konusu olabilir. Kariyer alanında ortak desteği ile yeni bir başlangıç da olabilir bu. Bir kısmınız için evlilik ve toplumsal statü değişimi  seklinde de yorumlanabilir. Haftanın ikinci yarısı itibariyle, vize-pasaport işlemleri, uzaktaki akrabalarla olan ilişkiler, dış ticari yatırımlar, seyahatler gibi konularda ani gündemler söz konusu olabilir. Bu alanlarda fianansal yatırımlarınız varsa dikkatli olmalısınız.

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; ikili ilişkilerinizle, ortaklılarınızla ilgili yoğun gündemleriniz olabilir bu günlerde. Bu hafta bu alanda iletişime çok dikkat etmelisiniz. Ya yaralarınızı şifalandıracak ya da yeni iletişim krizleri yaşayacaksınız. Egodan uzak, abartılı, fevri tavırları kontrol ederek sağduyuyla davranabilir, farkındalık geliştirebilirseniz sizin için önemli ve olumluya evrilecek bir süreç olacak. Yurt dışı bağlantılı bazı konularda manevra şansınız olabilir bu hafta. Vize, pasaport işlemleri, akademik başvurular vb. için uygun. Ama uzak akrabalarınızla ve kariyer ortamınızdaki kişilerle ilişkilerinize dikkat edin. Ani öfke patlamalarına, güç zehirlenmelerine kapılmayın.  Uzak seyahatlere çıkacaklar, kazalara karşı dikkatli olsun. Haftanı ikinci yarısı itibariyle eş, ortağın parası, krediler, borçlar, ödemler, miras, nafaka vb. finansal alanlarda ani ve beklenmedik süpriz gelişmeler söz konusu olabilecek. Yeni anlaşmalar... Ama dikkatli olun Uranüs orada iyi düşünmeniz gereken süreçler.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; günlük yaşamınızı, rutinlerinizi, hatta sağlığınızı hem zorlayabilecek, hem de sifalanmanızı sağlayacak bir süreçtesiniz. Birşeyler görünür hale geliyor ki önemseyin ve ortadan kaldırmanız mümkün olabilsin. Bu süreçte elbette sağlık sorunlarınızı lütfen ihmal etmeyin. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde abartı ve egolu, üstten bakan usluptan kaçının. Sorun yaratma değil çözüm odaklı çalıştırın zihninizi. Gün içinde kendinizi adadığınız olguları gözden geçirin dengeleyin. Evcil hayvanlarınızın bakımlarını da bu dönem ihmal etmeyin. İç dış parazit tedavilerini özellikle önemseyin. Başkalarının paralarını yönetme, eş parası, ortak parası, ödemeler, kredi, prim vb. finansal adımlarda destek gördüğünüz bir görünüm var ama Plüton baskısı biraz uzaklaşınca netleşecektir. Şimdilik garanti gördüğünüz adımları  atın. Ameliyat, operasyon gündemleriniz olabilir. Derin korkularınız bir anda yüzeye cıkabilir. Belki bir takım terapiler, rahatlatıcı meditatif çalışmalar size destek olacaktır. Haftanın ikinci yarısı ise ani başlayan ilişkiler, süpriz birliktelikler yaşayabilirsiniz. Ama Uranüs devredeyken her zaman temkinli olmak iyidir, karar vermek için kendinize zaman tanıyın. Mevcut ilişkilerinizde krizli gündemler de getirebilir bu görünüm.

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınız gündeminizde yoğun yer kaplıyor olabilir. Partner ve çocuk sağlığına dikkat öncelikle ve onlarla olan iletişiminize de dikkat bu hafta. Fazla kibirli uslup ilişkilerinizi yaralayabilir hatta koparıp ata da bilir. Doğru kullanılabilirse potansiyel olarak şifa da bulabileceğiniz bir süreç, özellikle ikili ilişkiler adına. Aynı şekilde spekülatif para piyasalarında yatırımlarınız varsa zekice atılan adımlar kazanım da getirebilir. Eşiniz, ortağınız, açık rekabet halinde olduğunuz kişilerle gerginlikten kaçının. Etki aldığınız ev alanınız öfke patlamalarına açık, enerji dürtüsel çalışıyor. Manipülasyonlara da dikkat edin. Ortaklıklarınız, evlilik işlemleriniz ya da hukuki gündemlerle ilgili devlet dairelerine başvuru işleriniz olabilir. Haftanın ikinci yarısı itibariyle, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ani ve krizli gündemlerle uğraşmak zorunda  kalabilirsiniz. Unutmayın bu hafta sağduyulu olmak ve çözüm odaklı olmak kazadıracaktır.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; bu hafta aileniz, eviniz, yuvanızla ilgili gündemleriniz yoğun olabilir. Ailenizdeki bireylerle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Bencil ve egosantrik bir uslup bağları koparıcı bir etki verebilir. Tam tersine varolan enerji, iletişimsel sorunlarınızı giderici de çalışabilir. Bu biraz size ve kadersel döngünüze bağlı olacak. Ailenizle ilgili sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir takım iş girişimlerinizle ilgili devlet dairelerinde uğraş verebilirsiniz. Sağlığınız, tedavi süreçlerinizle ilgili başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu alanlarda eksiklerinizi tamamlamak isteyeceksiniz. İş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla, günlük yaşamı paylaştığınız kişilerle gerilimden kaçının. Öfke kontrolü geliştirmelisiniz. Doğru iletişim şifa, aksi yıkım getirecek öyle bir hafta. Haftanın ikinci yarısı itibariyle, partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde ani gündemler oluşabilir. Spekülatif para piyasalarında yatırımlarınız varsa çok dikkatli olmalısınız. Risk almamalısınız.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; yakın çevreniz, kardeş, kuzen,  komşu gibi, eğitimleriniz, seyahtleriniz, ticari hayatınız bu hafta gündeminizde yoğun bir yer kaplayabilir. Özellike yakın çevre ile olan iletişiminizde kibirli, bencil tavırlar geliştirmemeye çalışın. Doğru uslup var olan sorunları çöezebilecekken, abartılı tavırlar maalesef ilişkileri  koparıcı bir etki verebilecektir. Seyahatlerinizde, iletişim trafiğinizde artış olabilir. Zihniniz çok aktif çalışabilir. Trafikte dikkatli olun. Bir kısmınız bu hafta hobilerinizle ilgilenebilir hatta hobilerini iş yatırımlarına çevirmek için adımlar atabilir. Partner veya çocuklarınızla ilgili sinir katsayınızı arttırıcı gündemler olabilecektir. Sakin kalabilmek önemli olacak. Manpülasyona gelmeyin. Haftanın ikinci yarısı itibariyle aile bireylerinizle olan ilişkilerinizde, ani ve beklenmedik gündemler oluşabilir.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; bu hafta gelir gider dengeniz, yatırımlarınız, üretimleriniz oldukça yoğun kafanızı meşgul edecek. Çözüm yolları arayacaksınız. Öz değerinize zarar veren konuları irdeleyeceksiniz, kararlar alacaksınız. Aile bireyleriyle iletişiminize dikkat edin çünkü enerji çok dürtüsel ve manipülatif. Bir taraf güç zehirlenmesine kapılıp diğer tarafa baskı kurabilir ve bu da öfke patlamalarına, kavgalara sebebiyet verebilir. Evinizde yangınlara, kazalara karşı da tedbirli olun. Elektrik sisteminiz, ocaklarınız, kontrolünüzde olsun. Satürn burcunuzdayken sağlığınızla ilgil tedbiri elden bırakmayın. Yine bu hafta aile bireylerinin sağlığı ile ilgili gündemler de yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili tadilatlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Haftanın ikin yarısı itibariyle, kardeş, kuzen, yakın çevre, eğitim aldığımız ortamlardaki kişilerle olan ilişkilerimizde ani gündemler oluşabilir. İlişkilere dikkat diyelim bu anlamda :)

 

 

 

Diğer Yazıları