27 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 27 Ekim çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişi öncesi kuponlar da doldurulmaya devam ediliyor. Peki Çılgın Sayısal Loto 27 Ekim büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? İşte 27 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 2, 18, 25, 36, 45, 65, + (26 -Joker) + (24 -Süper Star)

27 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen ve talihlilerine milyonlarca lira ikramiye kazandıran Sayısal Loto çekiliş sonuçları öncesi de heyecan devam ediyor.

Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar da haberimizde olacak. 79 Milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile talihlilerin iştahını kabartan Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar kuponlarında yer veren vatandaşlar ikramiyelerine kavuşacak.


İşte 27 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 2, 18, 25, 36, 45, 65, + (26 -Joker) + (24 -Süper Star)

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak? MPİ ile 27 Ekim 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.
Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.
Tek kolon ücreti 3 TL'dir.
Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

 

27 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 27 ekim sayısal loto sonuçları çılgın sayısal loto çekiliş sonuçları 27 ekim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.