27 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

27 Aralık Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak bu akşamki çekilişle birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşacak. Peki Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam açıklanıyor. Haftanın 3 günü yapılan ve noter huzurunda gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi 27 Aralık Pazartesi saat 21:30'da yapılacak. Zengin olma hayalleri ile hem bayilerden hem de online olarak Sayısal Loto kuponlarını dolduran vatandaşlar Sayısal Loto sonuçlarını beklemeye başladı.

Peki Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar ve Çılgın Sayısal Loto sonuçları haberimzide olacak.

Sayısal Loto Sonuçları İçin Tıklayınız

27 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 27 aralık sayısal loto sonuçları Çılgın Sayısal Loto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.