27 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı mı?

27 Aralık kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrasında kar yağışı etkisini arttırmaya devam ediyor. Türkiye genelinde etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında bültenlere tatil haberleri düşmeye başladı. 27 Aralık kar tatili mi? sorusunun cevabı araştırılmaya başladı. İşte 27 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

27 Aralık kar tatili var mı? Son dakika kar tatili haberleri bültenlere düşmeye devam ediyor. En son olarak Kahramanmaraş ile Kayseri'nin bazı ilçelerinde okullara eğitimde ara verilmişti. Bir çok ilde etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında gelecek kar tatili haberleri araştırılmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrasında kar yağışı etkisini arttırmaya devam ediyor. İşte 27 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sincik ilçesinde, dün gece başlayan ve halen devam eden kar yağışının ardından ilçe merkezi beyaza büründü. Sincik Kaymakamlığı ilçe merkezindeki okullar ile İnlice, Alancık, Yarpuzlu, Eskiköy, Peyizge, Karaköse, Sakız, Serince, Hecik, Pınarbaşı ve Karasu köylerinde okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

KAHRAMANMARAŞ'TA 3 İLÇEDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamalarda, bölgede yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Çağlayancerit'in Bozlar ve Helete mahalleleri haricindeki tüm okullar tatil edildi.

Onikişubat'ta Tekir Kısıklı İlkokulu, Tekir İlk/Ortaokulu, Tekir Çok Programlı Lisesi, Hacıveliler Yeşilgöz İlk/Ortaokulu, Kumarlı İlk/Ortaokulu, Çukurhisar İlk/Ortaokulu, Ömer Selver Doğan İlk/Ortaokulu ve Çevrepınar İlk/Ortaokulu ile Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesindeki Baydemirli Başpınar İlkokulu, Ağabeyli İlkokulu, Kemallı Ortaokulu, Başdervişli İlk/Ortaokulu, Budaklı Köseler İlkokulu, Beşenli İlk/Ortaokulunda eğitime ara verildi.

Kar tatili haberi geldikçe haberimize eklenecektir.

27 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı mı? ile ilgili etiketler Son dakika 27 Aralık Kar tatili 27 aralık kar tatili son dakika kar tatil kar yağışı kar tatili var mı kar tatili haberi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.