26 yaşındaki sevgilisinin son isteği üzerine ayrıldılar! Mehmet Ali Erbil'den hediye krizi iddialarına sert yanıt

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi etti. Sevgilisine çok değerli bir tek taş ile teklif yapan ve spor araba hediye eden Erbil'in, Ceylan'ın son isteği üzerine çileden çıktığı ve ayrıldığı iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil, hakkında çıkan 'hediye isteği ayrılık getirdi' iddialarına yanıt verdi.

''20 yaşındaki bir kızla birlikte olabilirim. Cinselliğim devam ediyor'' şeklindeki açıklamasıyla tepki çeken 66 yaşındaki oyuncu ve televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleneceği iddia edilmişti.

Bir programa bağlanarak canlı yayında birbirlerine olan aşkını haykıran çiftten Gülseren Ceylan, Erbil hakkında ''Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil'den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor.'' ifadeleriyle dikkat çekmiş ve ünlü şovmenden çocuk sahibi olmayı da istediğini dile getirmişti.

Daha önce 5 kez evlenen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde 5 aydır aşk yaşadığı kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a bir mekanda kutlanan doğum gününün ardından evlilik teklifi etti. Gülseren Ceylan ise o anları Instagram hesabından yayınladı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 66 yaşında 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanırken çocukları ve eski eşlerinin ise bu duruma pek sıcak bakmadığı öğrenildi. 

GÜLSEREN CEYLAN'IN İSTEĞİ KRİZE NEDEN OLDU!

Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan arasında hediye krizi yaşandığı iddia edildi. Sevgilisine daha önce çok değerli tek taş yüzük ile evlenme teklifi yapan Mehmet Ali Erbil bir de spor araba hediye etmişti. DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'den evlilik hediyesi olarak ev istedi. İkili arasında bu sebeple kriz yaşandı ve ayrılık kararı alındı.

''HEDİYE İSTEĞİ AYRILIK GETİRDİ'' İDDİALARINA MEHMET ALİ ERBİL'DEN YANIT!

Mehmet Ali Erbil’den bu iddiaya yanıt geldi. Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın haberine göre; Erbil, haklarında çıkan hediye krizi iddialarına “Olur mu öyle şey, ben emlakçı mıyım? Ucundan bile yok! Zaten birlikte yaşıyoruz. Ben ancak çocuklarımın annelerine ev alırım.” şeklinde yanıt verdi. 

26 yaşındaki sevgilisinin son isteği üzerine ayrıldılar! Mehmet Ali Erbil'den hediye krizi iddialarına sert yanıt ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.