26 Şubat Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor! Sayısal Loto Büyük İkramiye Ne Kadar?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişle birlikte ikramiyeler de sahiplerini buluyor. Peki 26 Şubat 2022 Cumartesi Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Haftanın 3 günü yapılan ve Sisal Şans ile MPİ ortaklığında gerçkleşen Çılgın Sayısal Loto 26 Şubat çekilişi ile milyonları dağıtmaya devam ediyor. Saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişi ile birlikte hem sonuçlar hem de kazandıran numaralar belli olacak.

Çılgın Sayısal Loto 26 Şubat sonuçları için artık saatler kaldı. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği çekiliş saat 21:30'da yapılacak. Bu akşam Sayısal Loto büyük ikramiyesi ise 25.162.090,41 liradır.

Sayısal Loto sonuçları için tıklayınız

26 Şubat Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor! Sayısal Loto Büyük İkramiye Ne Kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.