26 Mayıs Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yayından kaldırıldı?

Sadakatsiz bu akşam var mı sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. Son dakika alınan karar sonrasında hayranlarını oldukça şaşırtan Sadakatsiz dizisi yayından kaldırıldı mı sorusuna takipçiler cevap aradı. Peki, 26 Mayıs Sadakatsiz neden yok?

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinin 31. bölümünden kötü haber geldi. Dizide Burak Sergen ile Melis Sezen’in koronavirüse yakalanmasının ardından peş peşe gelen haberler sonrasında Sadakatsiz’e bir kez daha ara verilmesi sezon finali öncesinde şok edici detaylar arasında yer aldı.

SADAKATSİZ BU AKŞAM VAR MI?

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden Sadakatsiz 31. yeni bölümü bu akşam 24 Mayıs Çarşamba gününde yayınlanmayacak. Sadakatsiz’in yayınına neden ara verildiği konusunda net bir açıklamanın henüz yapılmaması kafa karışıklığı yarattı.

26 Mayıs Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yayından kaldırıldı?

Sadakatsiz dizisinin 31. yeni bölümünün gelecek hafta 26 Mayıs Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir.

26 Mayıs Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yayından kaldırıldı? - Resim : 2

Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

26 Mayıs Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yayından kaldırıldı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.