26 Haziran - 2 Temmuz Haftası burç yorumları

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

İyi haftalar sevgili okurlar...

 

Haftaya Ayın Terazi burcundaki seyri ile başlarken ikili ilişkilerimiz, ortaklıklarımız, rekabet halinde olduklarımız, hukuk adalet, diplomasi, sanat ile ilgili konular hafta boyunca gündemimizde olabilecek. Daha barışçıl, uyumlu, duyarlı, sanatsal, biraz da kararsız bir yapıda olabileceğiz. Tabi bunlar Terazinin genel etkileri bakalım aldığı açılar bize neler diyor. Öncelikle Güneş ile kare pozisyonda ve bu mantığımız ve duygularımız arasında denge kuramayabileceğimizi bunu da özellikle ilişkilerimize yansıtabileceğimizi gösteriyor. Yine iletişim adına, duyguları ifade edebilmek adına görünüm sıkıntılı. Konu ve kavramları fazla idealize edip yanılsamalara düşmeye açık bir duygu durumundayız. Ama bir yandan da irademizi kullanmayı seçebileceğiz. Aile, yuva, ev, güvenlik, şevkat, sıcaklık arayışı karşılaştığımız olaylarda merkezimizde olabilecek. İkizler Yeniayı da tetik alırken, 18 Haziran'da başlattığımız konularla ilgili gelişmelere şahit olabileceğiz.

 

Hafta Merkür Neptün ve Mars ile Uranüs'ün net kare görünümü ile başlıyor. Dürtüseliz, değişken bir yapıdayız, fikirlerimiz, kararlarımız da bulanık. Doğru kararı alabilmek ve doğru tavırda kalabilmek haftanın başında biraz güç olabilecek. İletişim sorunlarına da açık bir enerji. Hem ifade hem algılama hataları yaşanabilir. Yalan sözler haberler ortalıkta dolaşabilir. Mesajlar mailler yanlış yerlere gönderilebilir. Kargolar karısır kaybolur vs. Sakarlıklar, kazalar da verebilir zihin dalgın olacağı için. Yine tavır  ve davranışlarımızda aşırı gergin, keskin, öfkeli, fevri olmamaya dikkat etmeliyiz. Ani başlangıçlar yapmaya zorlayabilir bazılarınızı,  bu da işin ayrı bir boyutu... İrade kontrolü yapabilenler için şifalandırıcı etkiler yok değil.  Merkür Plüton ile 150 lik yapacak; uslubumuzda baskıcı ve manipülatif olmamaya dikkat edelim.

 

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor; Juno ve Güneş ile kavuşuma doğru ilerliyor. Daha sıcak, merhametli, anaç, şevkatli, eskiye duyarlı, aileye-yuvaya duyarlı, belki bir tık daha içe dönük bir enerji veriyor olacak iletişim alanında. Ev aile yuva gibi kavramlarla ilgili gündemleriniz, görüşmeleriniz artacaktır. Mini seyahatler verebilir haftanın ikinci yarısı için. Yine salı günü Mars  ve Venüs'ün netleşmemiş kavuşumunun, Uranüs'e yaptıkları kare Ay'dan tetik alıyor olacak. İlişkiler ve özellikle para piyasaları adına bazı ani gündemler ve hareketler yer alabilir bu gün. Biraz kontrolsüz bir enerji söz konusu. Dikkat etmekte fayda var.

 

Çarşamba günü öğlen  itibariyle Ay Akrep burcunda. Dugusal beslenmeyi biraz düşürebilir. Daha kaygılı, az da karamsar, kaotik bir ruh haline bürünebiliriz. Perşembe günü Venüs Chiron ile, Güneş de Satürn ile uyummlu açılar yapmaya başlıyor olacak. Merkür de Satürn ile olan uyumlu açıya katılmak üzere. Ay'ın da güzel bir kontağı var. İletişimin sağlamlaştığı, duygu paylaşımının rahatladığı bir gün. Hatta Çarşamba ve  Cuma günü de etki devam ediyor. Büyük su üçgeni var gökyüzünde sezgilerin duyguların akışı kolayca gerçekleşecektir. Sağlam ve uzun vadeli kararlar almak, imza atmak, anlaşma, sözleşme yapmak, ilişkilerde belki bozulmuş olan yapıları onarmak adına kullanılabilecek günler. Bayram ve sağlamlaşan ailevi ilişkileri sebolize etmiş sanki gökyüzü :)

 

Bu arada Venüs'ün Chiron ile olan uyumlu açısı estetik bazı iyileştirmeler için de uygundur. Hafta ortası itibariyle değerledirmek isteyenlere duyrulur:) Keyif alma, zevk alma algımızı, ilişkilerimizi onaracak bir anlamda bir nebze de olsa; her ne kadar Uranüs kare etkisi olsa da ve bizlere ani gündemler getirebilecek olsa da, irade geliştirip şifalandırıcı alanda kalalım.

 

Cuma günü Merkür Satürn uyumlu açısı da netleşirken Ay da artık Yay burcunda. Enerjimiz yükseliyor, daha iyimser, eğlenceli bir yapı verecek bizlere Yay geçişi. Yalnız öğle saatlerinde Akerpte ve krizli bir derecede olacak, Mars ile de kare yapacak. Öğlene kadar olan zaman diliminde aşırı tepkiselliğe, fevriliğe, kazalara dikkat edelim.

 

Cumartesi Güneş Merkür ile tam kavuşumda ve Jüpiter ile uyumlu bir açıda olacak. Bu da bize fikirlerimizi deklare etme, görünür kılma ve hatta büyütme enerjisi veriyor olacak. Fikir dünyamızı beslediği gibi mevcut olanı yaymak içinde destek verecek. Ve Satürn ile de uyumlu açı alırken sağlamlık ve uzun ömürlülük verecek projelerimizde...

 

Pazar günü artık Venüs Uranüs karesi netleşiyor Ay ın da olumlu açıyla tetiği var ama enerji dengesiz. Bu ne anlama gelir diyecek olursak; her türlü ikili ilişki, ortaklık, finansal konularda kararsız, kaygan zemin, ani-süpriz gündemler getirebilir dikkatli olun demek. Finansal piyasalar adına önemli bir haftaya girdiğimizi öngörebiliriz 2 Temmuz itibariyle 4 Temmuz, 7-8-9 Temmuz etc.. Kısacası önümüzdeki hafta ekonomi adına ani gündemlerin patlak verdiği dünya çapında da ani yangınlar, deniz kazaları duyduğumuz ama yine vurguluyorum, özellikle ekonomik alanın fırtınalı olacağı bir haftaya benziyor. Paranıza sahip çıkın sevgili okurlar ...

 

 26 Haziran - 2 Temmuz Haftası burç yorumları

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Finansal anlamda, yatırımlarınızda ani gelişmelere açık, dikkatli olmanız gereken bir hafta. Maddi anlamda dürtüsel harcamalar yapmaktan, sonunu düsünmeden adımlar atmaktan kaçının. Aklınızda olmayan harcamalara, masraflara açık bir enerji var çünkü. Özellikle ortaklı işelere dikkat. Maddi alan biraz sıkıntılı anlayacağınız. Yine çocuklarınız ve partneriniz ile ani kavga, fevri tartışmalardan kaçının. Seyahatlerinizde dikkatli olun. Valizinizi, evrakınızı, eşyanızı kaybetmemek adına temkinli olun. Eğitime başlayacak olanlar sonradan karar değiştirebilirsiniz iyi düşünün. Yakın çevrenizden hayal kırıklığına uğramamak adına fazla idealize etmeyin insanları ...  Partner veya çocuklarınızla aranızdaki buzları eritmek için uygun zamanlar. Karier alanında dönüşümlere açıksınız. Direndiğiniz noktalarla tekrar yüzleşebilirsiniz. Güneş ile SAtürn'ün uyumlu açısı, evinizde, ailenizde olumlu bir enerji verecektir. Yeni düzenlemeler, yeni bir ev alımı, aileyle ilgili sorumlulukların artması ama kişinin bunu yük olarak görmeden gerçekleştirmesi, ev ile ilgili devlet dairesinde olumlu bazı gelişmeler vb. konular verebilir. Bu hafta aldığınız ev uzun süreli,sağlam bir yatırım olabilir örneğin. Ev ve gayrimenkul alımı için uygun hatta bununla ilgili projeler geliştirmek, deklare  etmek; aileyle - evle ilgili fikilerinizi açıklamak, geliştirmek için de uygun günler. Pazar itibariyle spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınız ve partnerle olan ilişkiniz kontrolsüz bir sürece girebilir; dikkat. Yaşamdan aldığınız keyif gel gitli bir yapıda olacaktır.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Öfkenizi ve iradenizi kontrol etmeniz gereken bir hafta. Sizin gibi sabit bir burcu yoracak ani gündem değişimlerine o denli açık ki enerji. Özgürlüğünüze müdahleye tahammülünüz olmayacak. Sakin atın çiftesi pek olur modunda olabilirsiniz.  Gerek işiniz, gerek sağlığınız, gerekse eviniz, yuvanız, aileniz ile ani gündem ve koşullara çok açıksınız. Bir orada bir burada olabileceksiniz. Yıpranmamaya sağlığınızı ihmal etmemeye dikkat edin. Kalp, tansiyon, tiroid vb. ilaçlarınızı düzenli alın. Hızlı harekete bağlı kazalara dikkat edin alışık değilsiniz :)) (Şunu yazarken çok güldüm nedense :) ). Evinizle ilgili problemleri çözmek, eksikleri tamamlamak için uygun bir enerji. Bir diğer önemli konu haftanın ilk yarısı para işlerinizde dikkat dağınıklığı, hatalar, hatalı yatırımlara açık olmanız. Önemli kararlar için bu günleri mümkünse es geçmelisiniz. Mecburi işlemlerinizde ise hata payını azaltmak adına kontrollü ilerlemelisiniz. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Yakın arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destek göreceksiniz. Yeni ticari girişimler, eğitimler uzun vadeli ve sağlam ilerleyebilir. Fikirlerinizi lanse etmek, geliştirmek ve genişletmek adına da olumlu diyebiliriz. Aile bireyleri ile olan sorunlarınızı çözmek için de uygun günler ama Pazar günü itibariyle bu alandaki enerji kararsız ve krizli bir yapıda. Ev almak ev ile ilgili işlere para harcamak vb. ani gündemler getirebilir. Düşünerek adım atın bu konularda...

 26 Haziran - 2 Temmuz Haftası burç yorumları - Resim : 2

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Yakın çevreniz, kardeşler, kuzen, komşular, iletişim, sosyal medya, ticaret, eğitim, seyahatler konularında ani ve değişken gündemler sizleri biraz yorup bunaltabilir bu hafta. Dürtüsel davranmamaya, tartışmalara girmeden çözüm aramaya odaklanın. Aksi halde ilişkileriniz zarar görebilir. Trafikte de hız yapmayın, lakin kafanızda biraz dalgın olabilecek Neptün'ün etkisiyle, kazalara karşı dikkatli olun. Aracınızda var olan sorunları tamir ettirmek, eksik eğitimleri tamamlamak, tekrar etmek için ise enerji uygun. Yediğinize, içtiğinize aldığınız ilaçlara, alkol alımına da dikkat etmekte fayda var. Zehirlenmelere de açıksınız, bir kadeh içip üç kadehlik sarhoş olmaya da  :) Ekonomik aslında düşünürsek :)) Şaka tabiki :) Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Bu görünüm maddi kazanımlarınız adına sağlam ve uzun vadeli yatırımlar, bunlarla ilgili karar ve projeler oluşturmak hatta var olanı geliştirmek adına olumlu bir enerji. Kariyer alanında destek görebileceğiniz gibi, terfi, hakettiğiniz bir yükseliş de söz konusu olabilecek. Bunları dile getirmek, haklarınızı talep etmek için de uygun bir görünüm aynı zamanda. İşinizle ilgili projeler için de geçerli yazdıklarım. Sorumluluğunuz artsa da olağan akışta bu sizi çok zorlamayacaktır. Yakın çevrenizle olan sorunları çözmek için uyumlu günler. Pazar günü itibariyle enerji bu alanda sert çalışacak. Ticaretle uğraşanlar da dikkatli olmalı.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Sizler de bu etkiyi maddi alandan alıyor olacaksınız. Ani harcamalar, yatırımlar, finansal işlemlerle uğraşmanız olası bu hafta. Gelir gider dengesini kurmak güç olabilir. Yakın arkadaşalrınızla çok fazla para alışverişine girmeyin ve tartışmalardan da uzak durun. Özellikle seyahtlerde eşya kayıplarına, dalgınlığa, sakarlığa karşı dikkatli olun. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Yurtdışı bağlantılı konularda sağlam adımlar atabilirsiniz. Yaşam hedeflerinizle ilgili projler, fikirler üretmek, bunları genişletmek ve hatta gerçekleştirmek adına uygun andaki enerji. Kurum başvuruları destek görür. Yurtdışı vize işlemleri vb. gibi örneğin... Seyahat, eğitim planları için, dış görünümünüz, kişisel bakımınız, sağlık kontroleriniz için  oldukça uygun b,r görünüm. Sağlam, uzun vadeli adımlar inşa ettirecektir sizlere. Kendinizi göstermek, tanıtmak, fikirlerinizi yaymak için de uygun günler.

 26 Haziran - 2 Temmuz Haftası burç yorumları - Resim : 3

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Sağlığınıza, ilişkilerinize, paranıza, kararlarınıza, iletişminize dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kalp, tansiyon, dolaşım vb. sorunları olanlar lütfen ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Sıcaklıkların arttığı bu dönemlerde risk almayın. Ani hareketlerden, dürtüsel, fevri, öfkeli tavırlardan kaçının. Özgürlüğünüzü baskılayan durumlarda sakin kalmaya çalışın. Kimseyle kavga etmeyin. Kazalara, sakatlık ve yaralanmalara da dikkat etmeniz gereken günler. Yakın arkadaşlarınızı fazla idealize edip hayal kırıklığına uğramayın. İstek ve arzularınzı şekillendirirken de fazla yüksekten uçmayın özellikle haftanın ilk yarısı. Kariyer ortamınızda da ani gündemlere, hatta kıskançlıklara  açık olacaksınız. Enerji biraz gergin anlayacağınız. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Bu sizler adına bazı projeler, ortaklıklar geliştireceğiniz ama bunları henüz gün yüzüne çıkarmak istemeyeceğiniz, bir yandan da sağlam ve uzun vadeledi adımlar atacağınız bir süreç gibi gözüküyor. Özellikle finansal konularla ilgili olabilir bu düşünceleriniz. Gizliden gizliye bazı başvurular gerçekleştirmeniz olası. Bu bir kredi, prim, miras vb. konularda olabilir. 12 ve 8. evleriniz söz konusu olduğu için ruhsal ve manevi olarak da dengede hissettiğiniz, bu alanlarda çalışmalara başladığınız, belki bir terapi, destek almaya başladığınız bir süreci de gösterebilir. İlişilerinizdeki yaraları darabilirsiniz lakin Pazar günü itibariyle bu alandaki enerji çok kararsız ve yine finansal anlamda da dikkatli olmanız gereken bir süreç olbaşlayacağını öngörebiliriz.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Kendi alanınızda kalmak istediğiniz, tepkisel olmamaya çalıştığınız, ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşamaya çalıştığınız bir hafta ama  olaylar sizi kurcalayacak ve zaman zaman bunaltıcı olabilecek. Ani gelişen koşullar mental olarak sizleri yorabilir bu hafta. Yurtdışı bağlantılı, ticaret, eğitim, seyahat gibi konularda ani değişiklikler yaşanabilir hatta pazar günü itibariyle bu alandaki finansal koşullara ve ilişkilere ekstra dikkat etmek de gerekebilecek. Haftanın ilk yarısı kariyer ile ilgili kararlar almak, projeler sunmak, geliştirmek adına pek uygun değil. Algımız sisli, Neptün'ün yanıltıcı etkileri altındayız ve kayıp getire de bilecek bir etkidir bu. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor.Hedefleriniz, arzu ve isteklerinizi gerçekleştirmek, bunlarla ilgili fikir ve projler üretmek, var olanları genişletmek adına uyguhn bir enerji hakim. Hatta bu bazılarınız için bir evlilik, ortaklık kararı olarak da çalışabilir. Oluşacak olan yapı uzun ömürlü ve sağlam olacaktır. Bir kısmınız içimn yeni bir iş olarak da çalışabilir. İlişkilerde yaraları sarmak için de uygun haftanın ikinci yarısı ...

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir hafta. Ani dürtüsel ve sert tepkilerden kaçının. Kavgalardan, tartışmalardan, fevri tavırlardan uzak durun. Ödemeler, krediler, primler, miras, nafaka gibi finansal alanlarda ani gündemler getirebilir sizlere bu hafta. Enerji bu noktada biraz gergin çalışacak. Yakın arkadaşlarınızla da pek para alışverişine girmeyin ardından gerginlik çıkabilir çünkü. İlişkileriniz adına da riskli bir görünüm var arkadaşlarınızla. Ani ödemeler, size yapılacak ödemelerde gecikmeler, ummadığınız gelişmeler mümkün finansal alanda kısacası... Yurtdışı gündemli seyahatlerinizde eşyalarınıza, evraklarınıza sahip çıkın. Yine yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat, iş, ticaret vb. konulara belirsizlik hakim olabilirken bu konularda hızlı kararlar almamakta fayda var. Seyahat programlarınız değişebilir örneğin...Mental olarak sisli  bir süreç sizler için farkındalık geliştirmek güçleşebilir. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. İş ver kariyer alanınızda yeni anlaşmalara, projelere, fikirlere hem üretmek hem de geliştirmek adına çok açık bir enerjide. Geliştirdiğiniz fikir ve projeler uzun ömürlü ve sağlam olabilecektir bu dönemde. Sorumluluklarınız artabilir ama olağan akış size destek de olur bu konuda. Tüm bunlardan sebepli günlük rutinleriniz adına da zorlanabilirsiniz ama sonuçlar sizin adınıza iyi olacaktır. Sağlığınızla ilgili de çözümler getirebilir bu görünüm. Haftanın ikinci yarısı Pazar gününe kadar yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizi onarmaya bakın. Pazar itibariyle enerji geriliyor.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Kariyer ortamınızda gerginliklere açıksınız. İş arkadaşlarınızla, iş sebepli ilişkide olduğunuz kişilerle tartışmalardan kaçının. Zaman zaman koşulların özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebileceksiniz, sakin kalın. Yine iş ile ilgili ani finansal gündemlere, ortaklarda, ikili ilişkilerde ani iniş-çıkışlara gebe olabilecek. Kısacası bu alanlardaki süpriz gündemler biraz yorucu olabilecek. Ama bir kısmınıza yeni iş fırsatları da verebilecek. Tabi Uranüs ne verebilirse :( pek sağlam bir yapı olamyacaktır. Yine ilişkiler adına da aynı şeyi demek zorundayım. Karşınıza çıkan kişilere dikkat edin bu dönem hatta tüm yazboyunca :)  Haftanın ilk yarısı, ödemeler, primler, krediler, nafaka, miras, bankacılık işlemleri gibi finansal konularda yanılgıya ve hatalara açıksınız. Bu nedenle hesap işlemlerinizi kontrol ederek ilerleyin. Ödemeleriniz yanlış yerlere yönlendirilebilir, yanlış bilgi verilebilir, vb. gibi sorunlar olası. Mental olarak da biraz paralize ve kaybolmuş hissedebilirsiniz kendinizi. Melankolik bir yapı da verebilir sizlere ama etki geçici. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. İlişkilerinizde ciddi adımlar atmanıza vesile olabilecek bir dönem. Hatta çocuk haberi de getirebilir bu görünüm. Partner sizden uzakta yaşayan birisi olabilir.  Yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat, ticaret gibi konularda da fikir ve projelerinizi hayata geçirmek için uygun bir hafta. Yapacağınız başvuru vb. varsa bunları gerçekleştirebilirsiniz. Bu alanlarda sağlam ve uzun vadeli adımlar sizleri bekliyor olacak. Pazar gününe kadar iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi onarıcı bir etki var. Pazar günü itibariyle enerji bu alanda kararsız ve krizli. Finansal anlamda da iş yerinizde ummadığınız gündemler yaşatabilecek.

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Yurtdışı bağlantılı iş-ticaret yapanların, eğitim, seyahat planları olanların dikkat etmesi gereken bir hafta. Enerji biraz dürtüsel ve gergin çalışacağı içi köprüleri hemen yıkmamaya, yapıcı olmaya, irade geliştirmeye özen gösterin. Tabi bunları yapmak güç olacak. Ani ve beklenmedik gündemler sinir uçlarınızı kaşıyor olabilecek biraz. Günlük rutinleriniz, sağlığınız, iş ortamınız, evcil hayvanlarınız ile ilgili ani ve krizli konular oluşabilir. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın, özellikle iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz öne plana çıkıyor burada. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda da ani kararlar almamanız gereken bir hafta çünkü Neptün yine orada tüm görüşünüzü sisliyor. Yanılmaya, hatalara, özellikle haftanın ilk yarısı çok açık olacaksınız. Yeni ortaklıklar, imza işleri için uygun değil bu nedenle. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Krediler, primler, ödemeler, bankacılık işlemleri eviniz ve aile- yuva - ev ile ilgili eviniz etkileşimde. Kredi ile yeni bir ev-gayrimenkul almanız veya kredi başvurusu yapmanız, evinizle ilgili dekorasyon, tadilat vb. yeniden inşa süreçleri gündeminizde olabilir. Başkalarının parasını değerlendirmek adına da olumlu etkiler alıyor olacaksınız.  Beklediğiniz bir miras işiniz çözüme kavuşabilir. Uzak akrabalarınızla ilişkilerinizdeki yaraları sarabilirsiniz. Pazar günü itibariyle dış ticari adımlarınızda, yurtdışı alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Özel hayatınız adına krizli çalışabilecek bir enerji hakim. Çocuklarınızla, partnerinizle fevri, kontrolsüz kavgalardan kaçının. Sakin kalmanız, irade geliştirmeniz gerekengünler aksi halde ilişkiler adına koparıcı etkiler verebilir. Spekülatif para piyasalarındaki adımlarınıza da dikkat edin. Aynı zamanda ödemeler, krediler, bankacılık işlemleriniz, primler, miras gibi konularda da ani gündemler yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak adına çok da uygun günlerde  değilsiniz. Ortaklı paralarınıza da ekstra dikkat edin. Haftanın ilk yarısı iş ortamınız, işleriniz adına da hata ve yanılsamalara açıksınız. İstifa etmeyin ya da yeni bir işe girmeyin sonradan hayal kırıklığına uğramayın. Bekemekte fayda var. Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Juno'nun da varlığı ile evlilik evinden etki alırken bu bazılarınız için evlilik habercisi olabilecek. Var olan ilişkinizde evlilik teklifi yapmayı destekleyen bir görünüm var veya ciddiyetinizi karşı tarafa yansıtmanız için uygun diyelim. Yine yeni ortaklıklar, anlaşmalar da getirebilir. Her halukarda kuracağınız yapı hangisi olarak çalışırsa çalışsın, uzun ömürlü ve sağlam olacaktır.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. Gerek ikili ilişkileriniz ve ortaklılarınız adına olsun gerekse ailevi ilişkieriniz adına iniş çıkışlı ve krizli bir enerji hakim. Bu nedenle sakin kalmaya, ani, dürtüsel, fevri tepkilerden kaçınmaya, kavga etmemeye özen gösterin çünkü koparıcı etkiler hakim. Sonra üzülmeyin :) Evinizle ilgili ani gündemler ve masraflar da söz konusu olabilir. Belki bir taşınma gündeminiz siz konusu olabilir. Ev kazaları, sakarlıklar siz yaşatabilir. Hızlı hareketerden kaçının. Yanık, elektrik vb. yaralanmalara da dikkat edin. Yine evde elektrik sistemleri ile ilgili arızalar oluşabilir. Haftanın ilk yarısı spekülatif para piyasaları adına dikkatli olunması gerekiyor; hata yapmaya, yanlış kararlara açıksınız. Çocuklarınız veya partneriniz sizi hayalkırıklığına uğratabilir. Beklentilerinizde fazla idealize etmeye yönelmeyin.  Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Bu da sizlerin maddi alanda atacağınız bir takım sağlam yatırımlar, iş alanında yeni olumlu adımlar, anlaşmalar olarak çalışabilecek sizlerde. Yeni projeler geliştirmek, olanı genişletmek için de verimli zamanlar. Pazar gününe kadar ikili ilişkileriniz adına onarıcı etkiler var ama Pazar günü itibariyle bu alan biraz kaotik olabilecek. Yeni ortaklıklar ve ilişkiler adına da Pazar itibariyle daha dikkatli olunmalı.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; bu haftaya Mars Uranüs ve Merkür Neptün arasındaki net kare ile başlıyoruz. İş ortamınızda, günlük rutinlerinizde krizlerle karşılaşabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Yine ani seyahatler, eğitimler, kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevre ile ilgili ani krizli gündemler söz konusu olabilecektir. Dürtüsel ve fevri davranmamak, sakin tavırda kalabilmek, kavgadan, tartışmadan kaçınmak gerekiyor. Aksi halde bu yakın dostlarınızla kopmalar yaşayabilirsiniz. Trafikte de kazalara açık bir görünüm. İş yerinizde de elektrik, elektronik sistemlerle ilgili sıkıntılara dikkat edin. İş kazlarına karşı tedbirli davranın. Ailenizle ilgili hayal kırıklıklarına açıksınız. Yine zehirlenmelere, alerjik reaksiyonlara da açık bir haftadasınız. Dalgınlık, ev kazalarına, esya kayıplarına sebep olabilir.  Haftanın ikinci yarısı Satürn Güneş ve Merkür ile uyumlu bir açıya geliyor. Yeni bir ilişki, bir bebek müjdesi, hobilerinizi mesleğe çevirmeniz, spekülatif piyasalarda sağlam yatırımlar yapmanız olası olabilecek. Var olan ciddi ilişkilerinizin karmik sorunlarını algılamak çözebilmek olası.  Hayatınızla ilgili sağlam stratejiler, hedefler geliştrmeniz, olanları genişletmeniz için de uygun bir görünüm diyebiliriz. İş arkadaşalrınızla ilişkilerinizi düzeltmek için haftanın yarısı itibariyle pazar gününe kadar uygun gözüküyor. Yine eksiklerinizi toparlamak için de güzel bir zamna dilimi. Pazar günü itibariyle bu alan kaotik çalışacak. Özellikle iş ve sağlıkla ilgili ani masraflar gündeminizde olabilecek ...

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun

Sevgilerimle ...

Hande Güç Onur

Diğer Yazıları