25.yılı yaklaşan BİM'den vatandaşlara uyarı: İtibar etmeyiniz!

Türkiye'nin en geniş market zincirlerinden biri olan BİM, sosyal medyada dolaşan "BİM'in 25. yılı nedeniyle hediye, ikramiye ve çekiliş" uygulamalarına karşı vatandaşları uyardı. BİM bu uygulamaların gerçek olmadığını ve dolandırıcılar tarafından yapılan kötü niyetli paylaşımlar olduğunu belirtti.

Sosyal medyada hızla yayılan BİM marketin 25'inci yılı sebebiyle kampanya yaptığına ve hediye dağıttığa ilişkin yapılan dolandırıcılık hakkında BİM'den uyarı geldi. 

"HEDİYE, İKRAMİYE, ÇEKİLİŞ GİBİ BİR UYGULAMAMIZ YOK"

BİM'in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; hediye, ikramiye vermek ya da çekiliş yapmak gibi bir uygulamalarının olmadığı belirtilerek vatandaşlar, bu tür dolandırıcılıklara itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarıldı.

BİM market müşterilerini şöyle uyardı:

"BİM kuruluşundan bu yana olduğu gibi bu yıl da tüketicilere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaya odaklanarak faaliyetlerine devam etmektedir.

25'inci yılımız nedeniyle ya da başka bir vesileyle hediye, ikramiye vermek veya çekiliş yapmak gibi uygulamalarımız yoktur. "İTİBAR ETMEYİN"Değerli müşterilerimize bu konuda sosyal medyada dolaşan kötü niyetli mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız."

25.yılı yaklaşan BİM'den vatandaşlara uyarı: İtibar etmeyiniz!

25.yılı yaklaşan BİM'den vatandaşlara uyarı: İtibar etmeyiniz! ile ilgili etiketler BİM İkramiye 25.yıl hediye çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.