25 yaşındaki AK Partili yönetici Kezban Karababa evinde ölü bulundu!

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi 25 yaşındaki Kezban Karababa, evinde ölü olarak bulundu. Abisi tarafından hareketsiz şekilde yatarak bulunan Karababa, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları yönetiminde yer alan 25 yaşındaki Kezban Karababa, abisi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde hareketsiz şekilde yatarken bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karababa, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Karababa, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızın ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğarken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

25 yaşındaki AK Partili yönetici Kezban Karababa evinde ölü bulundu! ile ilgili etiketler AK Parti Didim kezban karababa yönetici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.