25 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

25 Temmuz bu akşam hangi filmler var? 25 Temmuz günü televizyon ekranlarında yayınlanacak filmler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bilim Kurgu, fantastik, dram, macera, komedi, aksiyon türündeki filmler bu akşam TV ekranlarında yayınlanacak? Peki 25 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

Sinema filmleri izlemeyi seven sinemasever vatandaşlar bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak filmleri merak ediyorlar. Vatandaşlar bu akşam hangi filmlerin televizyon ekranlarında yayınlanacağını araştırıyor. Peki 25 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

1. Vahşi Vahşi Batı (Wild Wild West)
Saat : 19:30 - 21:30 (120 dakika)
Kanal : BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Will Smith, Kevin Kline, Salma Hayek
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Amerikan hükümeti psikopat bir adam olan Arliss Loveless tarafından tehdit edilince adaleti sağlamak için ajanlar harekete geçer.

2. Ölümcül Oyun (Good People)
Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
Kanal : SHOW TV
Tür : Sinema
Oyuncular : James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson
Yönetmen : Henrik Genz
Genç çift Tom ve Anna borç batağına saplanır. Çift, tam ümidini kaybetmek üzereyken cinayete kurban giden kiracılarının evinde hatırı sayılır miktarda para bulur. Tom ve Anna, bunu iyi bir fırsat olarak görür, ancak para onları hedef haline getirecektir.

3. Bamsı Beyrek
Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Kanal : TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Uraz Kaygılaroğlu, Deniz Baysal, Erdal Tosun, Salih Kalyon
Yönetmen : Burak Aksak
Yıllar evvel, Oğuz Beyleri bir aradayken Büre Han oğlu olmadığı için içlenir. Beyler, Büre’nin oğlu olması için dua eder. Bayındır Han da bir kız çocuk istediğini söyler. Bunun üzerine Beyler, onun da kızı olması için dua ederler. Çok mutlu olan Bayındır Han, eğer duaları kabul olur da bir kız evlada olursa onu Büre’nin oğluna vereceğini söyler. Böylece Bamsı ve Banu Çiçek’in beşikleri kertilir. Aradan geçen 20 yılın sonunda bu iki genç karşılaşırlar. Birbirlerine aşık olan Bamsı ve Banu Çiçek evlenmeye karar verirler. Fakat, Bamsı’nın kıskanç arkadaşı Yaltacık’ın genç çiftin mutluluğunu perdeleyecek sinsi planları vardır.

4. Uzaydan Gelen Felaket (Geo-Disaster)
Saat : 21:30 - 23:30 (120 dakika)
Kanal : BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Matthew Pohlkamp, Natalie Pelletier, Erich Riegelmann, Maggie Rose Hudson
Yönetmen : Thunder Levin
Dünya'nın önde gelen liderleri, eşi benzeri görülmemiş bir dizi doğal felaket dünyayı tehdit ettikten sonra, küresel iklimi kontrol etmek ve herkesi güvende tutmak için karmaşık bir uydu ağı oluşturmak üzere bir araya gelirler. Fakat bir şeyler ters gider ve Dünya'yı korumak için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Dünya çapında bir jeostrome yaklaşmaktadır ve dünyadaki her şeyi silip süpürmeden önce bir çözüm yolu bulunmazsa her şey yok olacaktır...

5. Dargın Kuzenler
Saat : 22:15 - 00:15 (120 dakika)
Kanal : TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun, Yeşim Ceren Bozoğlu, Olgu Baran Kubilay
Yönetmen : Çağan Bayrak
Bir sebepten senelerdir dargın olan dört kuzen; Seyfettin, Şinasi, Habibe ve Rüknettin, ölüm döşeğindeki dedelerinin son arzusu üzerine bir araya gelir. Ancak asıl niyetleri, dedelerinin yıllardır namını duydukları definesine konmaktır. Ölüm döşeğindeki dedeleri ise onlara definenin yerini gösteren bir harita verir. Dedelerinin vefatından sonra harita için kavgaya tutuşan kuzenler, harita dörde bölününce çareyi defineyi bulana kadar birlikte hareket etmekte bulurlar. Ne var ki definenin kasabaya yakın bir hapishanenin içinde olduğu ortaya çıkar.

25 Temmuz bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon 25 temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.