24 TV'de büyük değişim...

24 TV, hızlı, milletinin ve ülkesinin yanında yer alan haberciliğiyle 10. yılını kutluyor. Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek yeni dönemi anlattı. Lansman gecesinde, yeni logo, konsept ve stüdyoları tanıtıldı.

Düzenlenen lansman gecesinde ilk olarak 24 TV'nin yeni logosu tanıtıldı.

24 TV'de büyük değişim...

Sosyal medya kullanımında ve haberi takipçisine ulaştırmada zirveyi kimseye bırakmayan 24 TV tüm platfomlarda yer alan uygulamalarıyla ekranını dijital alana da anında taşımaktadır.
 
24 TV son dönemde gelişen son teknolojiye göre tasarladığı ekranı, stüdyosu ve yenilenen logosuyla alanında başı çekmeye devam ediyor.

24 TV'de büyük değişim... - Resim : 2

24 TV, “Doğrusunu Öğrenin” sloganı ve tecrübeli kadrosu ile gündem oluşturan, milletin sesine kulak veren haber ve yaşam programlarının, bölgesel ve küresel olayların analiz edildiği tartışma programlarının yer aldığı, haber izleyicisine en özel en sıcak haberleri ve canlı bağlantılarla gündemin yoğun haber akışını ekrandan anlık vermektedir.

24 TV'de büyük değişim... - Resim : 3

 
 
Yayın hayatına başladığı günden bu yana birçok özel haberi paylaşan, sıcak gelişmeleri anında ekranına aktaran ve Türkiye'nin gündemini değiştiren birçok özel dosya birçok haberi sunan 24 TV yeni yayın döneminde de teknolojik farklılıklar ve kaliteli içeriklerle çok daha iddialı çok daha güçlü bir şekilde aynı habercilik anlayışına devam ediyor.
24 TV'de büyük değişim... - Resim : 4
 
 
Yeni dönemde hazırlanan  stüdyolar Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük stüdyolarından biri olarak 600 metrekarelik bir alan içerisinde yer alıyor ve tüm alanı led ekranlar kaplıyor.
 
 

24 TV'de büyük değişim... - Resim : 5

Tüm haber, ekonomi, kültür sanat ve spor programlarımızda bu ekranlarımızı grafik animasyonlarımızla birlikte çok aktif kullanacak ve daha canlı bir yayın ekrana gelecek.

24 TV'de büyük değişim... - Resim : 6

24 TV'de büyük değişim... ile ilgili etiketler 24 TV yenilik yeni logo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.