24 Şubat hava durumu! Meteoroloji saat verdi

24 Şubat hava durumu! Erzincan,Erzincan, Erzurum ve Karabük'te kar yağışının etkili olması bekleniyor. Diğer taraftan ise bazı illerde gün içerisinde yağmurun olması tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak?

24 Şubat hava durumu! 24 Şubat hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınlandı.Vatandaşlar ise bugün hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İşte il il hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimler ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç kesimlere yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

KAR VE FIRTINA UYARISI

Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu ile Doğu Karadeniz Bölgesinde eğimi fazla dik yamaçlarda çığ düşmesi riski bulunduğundan ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


İSTANBUL °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde (18.00 - 24. 00 arası) hafif yağmurlu

İZMİR °C, 16°C


Parçalı ve az bulutlu


ANKARA °C, 11°C

Parçalı bulutlu

24 Şubat hava durumu! Meteoroloji saat verdi ile ilgili etiketler 24 Şubat Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.