24 Nisan Dolar ne kadar? Dolarda hareket sürüyor

24 Nisan Dolar ne kadar? Dolar, piyasalardaki dalgalanmaya karşın 7 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro-Olar kaç lira olduğunu araştıran yatırımcılar nette araştırmalara başladı. Koronavirüs salgını nedeniyele küresel piyasalarda ters yönlü bir hareketlilik yaşanırken Türk Lireasının Dolar karşısında eridiği görülüyor. Peki Dolar bugün ne kadar? 24 Nisan dolar kaç lira? Detaylar haberimizde...

24 Nisan Dolar ne kadar? Dolar, salgın döneminde de çıkıpşını sürdürdü. Yatırımcısına kazandıran Dolar, Türk Lirasın karşısında değerni artırırken Euro da yükselme eğilimini sürdürdü. Peki Dolar ne kadar? 24 Nisan dolar kaç lira diye merak edenler detaylar haberimizde...


BUGÜN DOLAR NE KADAR? 24 NİSAN CUMA

Dolar 6,97 işlem görüyor. Euro/TL ise 7,51 TL’de yer alıyor.

22 Nisan Çarşamba günü Merkez Bankası nisan toplantısında politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 8.75'e çekti. Kur, bugün Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 6,99'da seyretti.

Corona virüs piyasaların odağında olmaya devam ediyor. Uzmanlar teknik açıdan dolar/TL'de 7 seviyesinin direnç olarak öne çıktığını, 6,90'ın destek olarak izleneceğini kaydetti.

24 Nisan Dolar ne kadar? Dolarda hareket sürüyor ile ilgili etiketler Dolar dolar ne kadar 24 nisan dolar ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.