24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Batuhan mı? Güzide mi? Müge mi?

24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı yaşanıyor. Güzide, Batuhan ve Müge'nin eleme adayları olarak yarıştığı akşamda kimin veda edeceği merak ediliyor. Masterchef Türkiye yarışmasına veda eden isim araştırılmaya başlandı. İşte 24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Batuhan mı? Güzide mi? Müge mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Güzide, Batuhan ve Müge'nin eleme adayları olarak yarıştığı akşamda kimin veda edeceği merak ediliyor. Yarşmayı kırmızı takımın kazanması sonrası eleme adayları aynı takımdan çıkıyor. Masterchef Türkiye yarışmasına veda eden isim araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı yaşanıyor. İşte 24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Batuhan mı? Güzide mi? Müge mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

MasterChef'te ilk eleme adayları Güzide ve F.Batuhan oldu! Ertesi gün yapılan elemelerde ise Batuhan ve Müge eleme potasına dahil oldu. Bu dört isim arasından jüri üyelerinin seçimiyle yarışmaya veda eden isim Müge oldu!

Finale adım yaklaşılan MasterChef'in dünkü bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynadı. Bu yarışmanın sonunda kaybeden takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan isim eleme potasına bir aday gönderdi. Eleme potasına gidecek diğer yarışmacı ise kaybeden takımın yarışmacıları tarafından belirlendi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından mavi takım büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bu sonuçların ardından mavi takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, Mehmet Şef'in verdiği menüyü hazırlamak için bir kez daha mutfağa girdi. MasterChef Türkiye 18. bölümde oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan yarışmacı Rıfat oldu.

Dokunulmazlığı kazanan Rıfat eleme potasına Güzide'yi gönderdi. Eleme potasına gönderilen diğer yarışmacı ise yapılan oylama sonucu belirlendi. Oylamada en çok oyu olan Faruk Batuhan, eleme potasına giden ikinci yarışmacı oldu.

Elenen yarışmacı belli olduğunda haberimize eklenecektir...

24 Eylül Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Batuhan mı? Güzide mi? Müge mi? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 24 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.