24 Erzincanspor 1 - 1 Galatasaray | Josue'nin golünü izle

24 Erzincanspor'a konuk olan Galatasaray sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar Josue'nin attığı golle 1-0 öne geçerken ev sahibi ekip Cebrail'in penaltısıyla beraberliği yakaladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, 24 Erzincanspor'a konuk oldu. Buzlu zeminde oynanan maçın ilk yarısı golsüz biterken sarı kırmızılılar 2. yarıda Josue'nin attığı golle öne geçti. Bu golden birkaç dakika sonra Cebrail penaltıdan skoru eşitledi.

24 Erzincanspor ile galatasaray arasındaki maçın geniş özetini Aspor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Maç -5 derecede oynandı

Anagold 24 Erzincanspor-Galatasaray karşılaşması, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirildi.

Gündüz saatlerinde yapılmasına karşın maç saatinde termometre -5 dereceyi gösterdi. Saha zemininde ince bir kar tabakası bulunurken, saha çizgileri siyaha boyandı.

Bölgede etkili olan kar yağışı, Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşunu da etkiledi. Erzincan'a gelmeye çalışan canlı yayın ekibinin, kar yağışı nedeniyle ana yollarda yaşanan ulaşım sıkıntısının mağduru olduğu ve kente ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi.

Müsabaka bu nedenle gecikmeli başlarken, ilk bölümde sadece pilot kamera kullanılabildi.

24 Erzincanspor 1 - 1 Galatasaray | Josue'nin golünü izle

Taraftarların ilgisi yüksek

Müsabakaya Erzincan ve çevre illerde futbolseverlerin ilgisi yüksek oldu.

Erzincan 13 Şubat Stadı'ndaki maçın biletleri 50 ve 100 liradan satışa çıkarılırken, tribünlerin önemli bölümünün dolduğu görüldü. Müsabakayı yaklaşık 6 bin kişi izledi.

Maçı iki takım taraftarları tribünlerde karışık olarak takip etti.

24 Erzincanspor 1 - 1 Galatasaray | Josue'nin golünü izle ile ilgili etiketler Galatasaray video 24 Erzincanspor Türkiye Kupası Josue Maç özeti goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.