23 yaşındaki kıza tecavüz edemeyince diri diri...

23 yaşındaki kızın bir sapık tarafından yakılması olayı ile ilgili son dakika haberi geldi. Bihar'ın Muzaffarpur bölgesinde geçen hafta başarısız bir tecavüz girişiminin ardından saldırgan cani tarafından canlı canlı yakılan genç kız dünyanın gündemini sarsmıştı.

Mahkeme kararı nedeni ile kimliği gizli tutulan 23 yaşındaki bir kız, tecavüz etmeye teşebbüs ettiği ama başarısız olduğu iddia edilen bir sapık tarafından canlı canlı yakıldıktan sonra 8 Aralık'ta Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesi Hastanesine ağır yaralı şekilde kaldırılmıştı. Ancak, mağdur durumu kötüleştikten sonra 10 Aralık'ta Patna'daki Apollo Barn Hastanesi'ne nakil edildi.. Kurban, Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesine Hastanesine kabul edildiğinde bedeninde yüzde 90 yanık tespit edilmişti.

"EVİNE ZORLA GİRİP GİYSİLERİ ÇIKARTMAYA ÇALIŞTI"

Hindistan polisinin konu ile ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirilirken olayın kan donduran detayları ortaya çıktı. Unnao ve Haydarabad'da, ülke genelinde öfkeye yol açan son tecavüz ve cinayet olaylarının ardından tecavüzcüler tarafından ateşe verilen birkaç kurban vakası daha polis kayıtlarında tespit edildi.

Bir kadın, kendisine tecavüz etmeye teşebbüs eden bir şahıs tarafından yakıldı. Kurban, Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesine ve Hastanesine kaldırıldığında bedeninin yüzde sekseninin yanmış olduğu bildirildi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, Hindistan'ın Muzaffarpur'da kentinde bir kadına tecavüz etme girişiminde bulundu. Kaçmaya çalışan kadını öldüresiye darp eden saldırgan, daha sonra kurbanını otoyol kenarında bir ormanlık alana götürdü. Kurban, Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesine ve Hastanesine yatırıldığında bedeninde yüzde 90'lık yanık tespit edildi.

 Hindistan polisinin konu ile ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi. Unnao ve Haydarabad'da, ülke genelinde öfkeye yol açan son tecavüz ve cinayet olaylarının ardından tecavüzcüler tarafından ateşe verilen birkaç kurban vakası daha ortaya çıktı.

Haydarabad'da 26 yaşında bir veteriner hekim önce boğuldu, sonra cinsel saldırıya uğradı ve 27 Kasım gecesi dört kişi tarafından gece geç saatlerde yakılmıştı. Ertesi gün Haydarabad-Bengaluru ulusal karayolunda bir menfez altında kömürleşmiş cesedi bulundu. Davadaki dört suçlu, Telangana polisi tarafından suç mahalline götürüldü. Ardından aynı suç mahallinde 4 suçlunun temsili olarak yakılan ateşe atıldığı ve orada öldürüldüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayının başında başka bir tecavüz kurbanı, tecavüz etmekle suçlanan ikisi de dahil olmak üzere beş kişi tarafından yakılarak feci şekilde can vermişti.

 

23 yaşındaki kıza tecavüz edemeyince diri diri... ile ilgili etiketler cinsel taciz Tecavüz cinsel saldırı Saldırı diri ateş yakılma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.