23 yaşındaki genç futbolcu, 30 yaşındaki o popçuyla aşk yaşıyor!

Şarkıcı Tuğba Yurt'un gönlünün kendisinden 7 yaş küçük olan futbolcu Enver Cenk Şahin'e kaptırdığı iddia edildi.

Müzik dünyasının genç yeteneklerinden Tuğba Yurt'un kalbini futbolcu Enver Cenk Şahin'e kaptırdığı iddia edildi. Almanya'nın FC St. Pauli takımında oynayan Enver Cenk Şahin 23 yaşında. Yani 30 yaşındaki şarkıcıdan 7 yaş küçük. İkilinin sıklıkla Almanya'da buluştukları ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak istedikleri konuşuluyor.

23 yaşındaki Enver Cenk Şahin, sevgilisinin paylaşımlarına kalp emojileriyle karşılık veriyor.

8461123

TUĞBA YURT KİMDİR?

Genç şarkıcı Tuğba Yurt, 2 Eylül 1987 tarihinde Belçika'da dünyaya geldi.

Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Tuğba Yurt, 11 yaşından itibaren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Klasik Batı Müziği eğitimi aldı.

Tuğba Yurt, 6 Aralık 2013'te 3 Adım Müzik etiketiyle yayınlanan 5 şarkılık 'Aşka Emanet' albümü ile ilk albüm çalışmasını gerçekleştirdi. Bu albümün çıkış parçası olan Ağır Yaralı'yı Lara Sayılgan yönetmenliğinde kliplendirdi.

Ardından dört albüm çalışması daha yaptı ve birçok ödül aldı.

Tuğba Yurt, son olarak yeni single çalışması 'İnceden İnceden' klibi için kamera karşısına geçti.

SAHNEDEN İNİP GÖREVLİLERLE TARTIŞMIŞTI

Sakarya Karasu'da 13 Ağustos'ta Yaz Festivali'nde sahneye çıkan Tuğba Yurt, bileti olmayanlar konser alanına alınmayınca sahneyi terk etmişti. Otomobilinde 15 dakika bekleyen Tuğba Yurt, dışarıda kalan kalabalığın içeriye alınmasıyla yeniden sahneye çıkmıştı.

23 yaşındaki genç futbolcu, 30 yaşındaki o popçuyla aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler tuğba yurt sevgilisi enver cenk şahin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.