23 Temmuz hangi burç?

23 Temmuz hangi burç? 23 Temmuz gününde doğanlar hangi burç olduklarını merak ediyor. Astrolojiye yakından ilgi duyan bireyler 23 Temmuz hangi burç sorusuna yanıt arıyor. İşte 23 Temmuz hangi burç sorusunun cevabı...

23 Temmuz hangi burç? Bu sorunun yanıtını arayanlar ve astrolojiye meraklı olanlar için doğru yanıt ‘Aslan Burcu’. Kimi yerlerde yengeç olarak geçen 23 Temmuz tarihinde doğanlar aslan burcu olarak kabul edilir. 23 Temmuz ile 22 Ağustos ve 23 Temmuz ve 22 Ağustos gününde doğanlar da aslan burcuna dahildirler.

Aslan burcu olan kişiler yüce gönüllülükleri ve hareketli kişilikleri ile ön plandadırlar. Aslan için bunun üstüne söylenecek pek fazla bir şey yoktur. Aslan hem kral hem de önderdir. Başkalarının yaşantıları bir kenara dursun karşısındakini inandırabildikleri her konuda uzmandırlar.

Aslan burcunda doğanların belli başlı özellikleri vardır. Her şeye karışırlar. Hem kibirli hem de dogmatiklik vardır. Aslan burcunu kısaca kumanda olarak görebiliriz. Güneş gibi ışıl ışıl parlamak ve odak noktası olmak isterler. İstediklerini her zaman kabul ettirtmek onların en belirleyici huylarıdır. Kendilerine hayran olmaya bayılırlar. İyi zamanlarda heyecanlı ve güler yüzlüdürler. Düşmana karşı her daim dürüst ve merttirler. Asla arkadan vurmazlar.

23 Temmuz hangi burç?

Aslanlar genel anlamda başarıdırlar ve daima bununla övünürler. Zor zamanda kaldıklarında şans her zaman onların imdadına koşar. Aslanlar bazen palavracı olabildikleri gibi lükse de düşkündürler. İstedikleri almak adına borca girerek pahalı şeyleri tercih ederler. Aslan burcunun diğer özelliklerinden birisi de kendine güvenen açık sözlü insanlar olmalarıdır. Karşıdakinin de öyle olduğunu zannederek aksi davranışlarda öfkelerine hakim olamazlar.

Aslanlar evlilik konusunda ise beklemeyi tercih ederler. Aşklarını belli ederek özellikle aslan kadınları evde her zaman başrolü oynamak isterler. Aslanlar aktör, dansöz öğreten, idare müdürü, kuyumcu ya da kendilerini gösterebilecekleri herhangi bir işte başarılı olabilirler.

23 Temmuz hangi burç? ile ilgili etiketler burç aslan burcu 23 Temmuz burcu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.