MasterChef All Star'da kim elendi?

MasterChef All Star yarışmasında 23 Temmuz 2023 akşamı eleme heyecanı yaşanıyor. Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan birisinin bu akşam MasterChef All Star hayalleri son buldu

Her bölümde ayrı bir heyecana yer veren MasterChef All Star'da 23 Temmuz akşamı bir yarışmacının hayalleri yarım kaldı. Peki, MasterChef All Star 23 Temmuz 2023 eleme adayları arasından kim gitti?

MASTERCHEF ALL STAR'DA KİM ELENDİ (23 TEMMUZ)? 

MasterChef'te ikinci haftanın veda eden ismi belli oluyor! Yarışmacılar, mavi ve kırmızı takım olarak üç defa takım oyununda rekabet etti. Kaybeden takımdan 7 isim potaya girdi.

Eleme adayları ise; Ayaz, Mert, Büşra, Eda, Burcu, Çağatay, Gamze olmuştu.

Yarışmacılara eleme oyununun ilk etabında isot salçası ve keçi sütü verildi. Bu ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarmaları talep edildi.

Eda, isot salçası ile tatlı yaptı. Mehmet Yalçınkaya, Eda'nın salçadan başarılı bir tatlı çıkarması sonrasında şapka çıkaracağının sözünü vermişti. Şefler tarafından beğenilen tatlıya böylece Mehmet Şef şapka çıkardı.

İkinci tura kalan Ayaz, Çağatay, Gamze ve Burcu, Danilo Şef'in ''Çıtırlık'' adlı tabağını yaptı. Son ikiye kalan Gamze ve Burcu arasından kimin gideceği Mehmet Şef açıkladı.

MasterChef All Star yarışmasına bu hafta veda eden isim Burcu oldu. 

MasterChef All Star'da kim elendi? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.