23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası!

Sosyal medyada paylaşılan gönderilerde, 23 Nisan törenlerinde subayın elini sıkmayı reddettiği kişinin HÜDA PAR başkanı olduğu iddia edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun birçok yerinde kutlandı. Parti liderleri ve siyasiler milli birlik ve beraberlik mesajı yayınladı.

23 Nisan’da bir Türk askerinin Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı'nın elini sıkmadığına dair bir video Twitter’da yayılıma girdi. Birçok kullanıcının paylaştığı bu video binlerce etkileşim aldı.

23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası!

23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası! - Resim : 2

VİDEODAKI KİŞİ KARS ESKİ HDP’Lİ EŞ BELEDİYE BAŞKANI “AYHAN BİLGEN”

23 Nisan’da HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun elini sıkmayan bir Türk subayını gösterdiği iddiasıyla paylaşılan videodan bazı kullanıcıların videonun eski tarihli olduğuna dair bilgilendirme yaptığı ve videonun 23 Nisan 2019’da kaydedildiği belirtildi.

Videodaki kişinin 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı olan ancak daha sonra görevden alınıp yerine kayyum atanan HDP’li Ayhan Bilgen olduğu anlaşışıyor. Bilgen’in elini sıkmayan komutanın isminin ise Tuğgeneral Özgür Nuhut olduğu biliniyor. Nuhut’un, sadece Bilgen’in değil, Kars Eş Belediye Başkanı Şevin Alaca’nın da elini sıkmadığı da biliniyor.

Bu bilgiyi aynı tarihten birçok haber sitesinden doğrulamak mümkün. Dolasıyla Türk askerinin HÜDA PAR Genel Başkanının elini sıkmadığı iddiasının çarpıtma olduğu anlaşılıyor.

23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası! - Resim : 3

23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası! - Resim : 4

23 Nisan töreninde Tuğgeneral Özgür Nohut'un HÜDA PAR Genel Başkanı’yla tokalaşmadığı iddiası! ile ilgili etiketler HÜDAPAR HDP Kars
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.