23 Nisan magandalarına polis 'dur' dedi! Ceza yağdı...

Türkiye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinin balkon ve pencerelerinde coşkuyla kutladı. Ancak bazı sorumsuz kişiler havaya silah açarak kutlamaya gölge düşürmek istedi. Polis ekipleri tarafından yakalanan 5 kişiye ceza kesildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşlar evlerinde kutladı.

Saat 21:00’de milyonlarca vatandaş evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkarak hep bir ağızdan İstiklâl Marşı'nı okudu.

İstiklal Marşının okunmasının hemen ardından kentin çeşitli noktalarında silah sesleri yükseldi.Bazı vatandaşlar magandalık yaparak sınırları aştı ve havaya ateş açtı. Bu hadise vatandaşların büyük çoğunluğunun tepkisini çekti.

23 Nisan magandalarına polis 'dur' dedi! Ceza yağdı...

CEZA KESİLDİ

İhbar üzerine silah seslerinin duyulduğu bölgeye Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 2 adet kuru sıkı çok sayıda mermiye el koydu, havaya ateş açan 5 şahsa idari ve adli para cezası kesildi.

23 Nisan magandalarına polis 'dur' dedi! Ceza yağdı... ile ilgili etiketler Sultanbeyli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan silah polis ateş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.