23 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Çılgın Sayısal Loto 23 Nisan Çekiliş Sonuçları haberimizde. Sayısal Loto sonuçlarının saat 21:30'da belli olmasıyla birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşuyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

Sayısal Loto Sonuçları haberimizde. 23 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da belli oluyor. Talihlilerin gözü kulağı da çekilişle belirlenecek kazandıran numaralar da olacak. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

ÇILGIN SAYISAL LOTO 23 NİSAN SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Bu akşam Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak Sayısal Loto çekilişi ile birlikte kazandıran numaralara kuponlarında yer verenler ikramiye alabilecekler. Sayısal Loto büyük ikramiyesi 51.025.299,74 TL'dir.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 23 Nisan Sayısal sonuçları sorgulama

Sonuçları belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA TIKLAYINIZ

23 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.