23 Mayıs On Numara Sonuçları Açıklandı mı? On Numara Sonuç Sorgula Ekranı

On Numara sonuçları haberimizde olacak. 23 Mayıs 2022 Pazartesi On Numara çekiliş sonuçları belli oldu mu sorusu da gündem oldu. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen çekilişle birlikte ikramiyeler de sahiplerini buluyor. İşte On Numara Sonuç Sorgulama ekranı...

23 Mayıs 2022 On Numara çekiliş sonuçları, sonuç sorgula ekranı haberimizde olacak. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve Pazartesi günleri çekilişi yapılan On Numara bu akşam da ikramiyelerini sahiplerine veriyor.

On Numara sonuçları için geri sayım devam ederken çekiliş hangi kanalda sorusu da merak ediliyor. On Numara çekilişi Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana geliyor.

ON NUMARA SONUÇ SORGULAMA EKRANI TIKLAYINIZ

Çekiliş sonuçları ve kazandıran numaraları kontrol etmek isteyen vatandaşlar On Numara Sonuç sorgula ekranı için de araştırmalarına başladı.

İşte On Numara çekiliş sonuçlarını sorgulayabileceğiniz sonuç sorgulma ekranı...

23 Mayıs On Numara Sonuçları Açıklandı mı? On Numara Sonuç Sorgula Ekranı ile ilgili etiketler on numara sonuçları sonuç sorgula ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.